Celine Dion, în pericol să-și piardă averea de 400 milioane de dolari

Celine Dion, în pericol să-și piardă averea de 400 milioane de dolari
Citeste mai mult despre: Celine Dion, avere,
Data publicarii: 27 Februarie 2019
Data actualizare: 27 Februarie 2019
Celine Dion este dată în judecată de foștii săi parteneri, care îi cer o sumă uriașă.

Conform publicației Billboard, Celine Dion (50 de ani) este în pericol să-și piardă mare parte din avere. Artista de origine canadiană este dată în judecată de agenția care a reprezentat-o pentru foarte mult timp, firma ICM Partners. Motivul invocat este neplata comisioanelor pentru contractul de 500 de milioane de dolari semnat în 2017.

Citește și: Celine Dion, despre dansatorul cu care neagă că are o relație: „Sigur că ne îmbrățișăm și că ne ținem de mână"

Compania ICM Partners a anunțat, de asemenea, că a renunțat să o mai reprezinte pe Celine Dion. Scandalul în care este implicată artista are mai multe ramificații decât cele de ordin financiar. 

Dion (50 de ani) a fost reprezentată de Rob Prinz, partener și co-președinte la ICM, de 30 de ani, de la debutul ei în muzică. 

”Așa cum mulți dintre voi știți, Rob Prinz a reprezentat-o pe Celine Dion pentru mai bine de 30 de ani (încă de la începutul carierei ei), inclusiv când a semnat în 2017 contractul de 500 de milioane de dolari pentru un turneu de mai mulți ani”, scrie într-un comunicat de presă.

”Din nefericire, doamna Dion refuză să plătească comisioanele pe care le datorează agenției pentru această afacere istorică. Vă rugăm să luați la cunoștință că am făcut eforturi pentru a rezolva această problemă pe cale amiabilă”, continuă comunicatul. ”În timp ce continuăm să-i respectăm și admirăm extraordinatul talent ca artist, din nefericire nu ne rămâne decât să recurgem la măsuri legale pentru a ne recupera compensația pe care ne-o datorează”.

Celine Dion este una dintre cele mai bine plătite artiste din toate timpurile. 

Foto: Getty

Vezi și: Ce se va întâmpla săptămâna viitoare în serialul VLAD?

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies