Charlene de Monaco, de urgență la spital! Prințesa a slăbit îngrijorător în ultima perioadă

Charlene de Monaco, de urgență la spital! Prințesa a slăbit îngrijorător în ultima perioadă
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 03 Septembrie 2021
Data actualizare: 03 Septembrie 2021
Problemele de sănătate continuă să îi creeze dificultăți prințesei Charlene de Monaco. A trecut mai puțin de o lună de când a fost supusă unei intervenții chirurgicale, dar iată că fosta sportiva trebuie să depășească un alt inconvenient. 
Prințesa Charlene de Monaco a ajuns din nou pe patul de spital. Miercuri seara ea a fost internată la Spitalul Netcare Alberlito, după ce a apelat la serviciile de urgență. A fost preluată de către un echipaj medical și internată, sub protecția anonimatului. 
 
Casa Regală a Prinicipatului Monaco a confirmat problemele de sănătate cu care se confruntă Charlene, însă nu a oferit detalii suplimentare. Spitalul nu a dorit să dezvăluie procedurile cărora a fost supusă prințesa Charlene, însă potrivit informațiilor furnizate de către dailymail.co.uk. se pare că aceasta a fost tratată cu maximă discreție, izolată de restul pacienților. 
 
Charlene a plecat în țara natală în luna martie a acestui an și de atunci nu a mai revenit în Monaco, pentru a fi din nou alături de soțul său, prințul Albert. În luna mai a contractat o infecție care nu i-a permis să părăsească țara. Cu toate acestea, criticii susțin că nu doar starea de sănătate fragilă o determină pe Charlene să stea departe de Monaco, ci și faptul că relația cu soțul său trece printr-o perioadă nefastă, iar despărțirea pare a fi o opțiune. 

Sursă foto: Gettyimages
Vezi și: Printesa Charlene de Monaco a fost inotatoare olimpicaVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies