Cine crezi că va ajunge în finala Vocea României? Votează și câștigă o mașină de familie!

Cine crezi că va ajunge în finala Vocea României? Votează și câștigă o mașină de familie!
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Decembrie 2018
PRO TV te provoacă la un concurs care nu-ți va pune la încercare talentul muzical. Intră, votează și bucură-te de premiul cel mare!

Mai e puțin până la confruntarea finală de la Vocea României și, mai mult ca sigur, ai un favorit. Sau mai mulți. Ei ar putea câștiga sau ar putea face doar o figură frumoasă în drumul spre marea finală de la Vocea României. Depinde de ei și de cei de acasă. Însă, depinde doar de tine dacă după finală te vei alege sau nu cu un elegant Opel Combo Life la concursul pe care l-am pregătit pentru tine.

Intră pe pagina de concurs, alege patru concurenți care crezi tu că vor ajunge în ultimul act al competiției și completează formularul! Înscrierile se fac până la 7 decembrie 2018 și poți aplica de mai multe ori, cu propuneri de finaliști diferite.

În data de 14 decembrie 2018, în finala sezonului 8 Vocea României, fericitul câștigător al marelui premiu va fi anunțat. 

Atenție! Ca să câștigi nu e neapărat necesar să pariezi pe concurenții tăi preferați, ci pe cei care au cele mai mari șanse de a ajunge în marea finală Vocea României. Mult noroc!

Vocea României – Doar vocea contează!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO