Cine e noul Leonardo DiCaprio, descoperit la Iași. „N-am crezut că voi ajunge la Hollywood”

Cine e noul Leonardo DiCaprio, descoperit la Iași. N-am crezut că voi ajunge la Hollywood
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Februarie 2019
Data actualizare: 15 Februarie 2019
Un tânăr din România, în vârstă de doar 15 ani, a primit șansa de a demonstra ce poate la Hollywood. Gabriel Anton, poreclit deja noul Leonardo DiCaprio, va merge la un casting peste Ocean.

Gabriel Anton joacă teatru la Iași, unde este colaborator al Teatrului Național. Încă nu este actor cu acte în regulă, dar în luna decembrie a anului trecut a urmat un curs de actorie cu celebra Ivana Chubbuck, mentorul mai multor staruri de la Hollywood. În cadrul acestui Master Class, care a avut loc la București, Gabriel a fost descoperit de Eduard Irimia, președintele Superkombat. Promoterul l-a lansat în lumea filmului și pe pugilistul Florian Munteanu, care a jucat alături de Sylvester Stallone și Dolph Lundgren în Creed 2.

Tânărul din Iași, căruia i se spune deja noul Leonardo DiCaprio, va pleca la Hollywood la 21 februarie, unde, vreme de 11 zile va face un tur al marilor agenții de film de peste Ocean. Contactat de PROTV.RO, Gabriel Anton a dezvăluit că și-a dorit întotdeauna să fie actor de film. 

Ce înseamnă pentru tine acest pas, de a ajunge la Hollywood la 15 ani?

„Nu am crezut niciodată că la această vârstă aș putea avea șansa de a ajunge la Hollywood. Dar, de curând, am participat la masterclass-ul profesoarei Ivana Chubbuck și acolo l-am întâlnit pe Eduard Irimia. Un om care m-a impresionat profund și care va face acest vis posibil.”

Ce spun părinții tăi de această oportunitate care s-a ivit în viața ta?

„M-au susținut întotdeauana cu actoria, deși sunt de acord cu ei că înainte de toate este școala. Ei m-au încurajat și, cu siguranță, sunt mândri de mine.”

Lumea îți spune deja Leonardo DiCaprio de la Iași. De ce crezi că s-a făcut această comparație?

„Vă spun sincer, nu știu (râde). Poate pentru că și el și-a început cariera de tânăr. Am un respect deosebit pentru el și o admirație uriașă și, cine știe?, poate într-o zi voi avea ocazia să joc alături de el într-un film. La Leonardo DiCaprio îmi place perseverența, constanța, dar și talentul inconofundabil. Este un adevărat model, de om care a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum.”

Ce roluri îți place să joci?

„Iubesc actoria și mi-aș dori să dau viață oricărui persoaj. În momentul de față nu sunt în postura de a avea preferințe. Dar dacă, totuși, aș putea să aleg, aș vrea să joc personajul Mike Shiner din Birdman sau Virtutea nesperată a ignoranței, interpretat de Edward Norton.”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!