Cine este Akimbo, tânărul care îi bate pe toți la skanderberg. A devenit un star pe TikTok, cu 9 milioane de urmăritori

Cine este Akimbo, tânărul care îi bate pe toți la skanderberg. A devenit un star pe TikTok, cu 9 milioane de urmăritori
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Februarie 2022
Data actualizare: 09 Februarie 2022
Sub pseudonimul akimbo_69, un tip modest din Surgut (Rusia), Maxim Bitarov a devenit un star TikTok pentru aproape 9 milioane de utilizatori, care îi urmăresc zilnic postările. 

Are 19 ani și se declară printre cei mai puternici practicanți de skanderbeg din lume. Tânărul sportiv și vlogger a avut probleme serioase de vedere încă din copilărie și a suferit numeroase intervenții chirurgicale, care i-au afectat aspectul și încrederea în sine în timpul anilor de școală. 

@akimbo_69

Слабый, тренируемся дальше!

♬ Where Are You (AZENG Remix) - 阿增

Atunci a avut un vis - să devină un luptător puternic, pentru a se putea apăra la nevoie. Bitarov a fost nevoit să abandoneze mai multe tipuri de sporturi (arte marțiale), la recomandarea medicilor, din cauza deficiențelor de vedere.
 

@akimbo_69

 

♬ оригинальный звук - senjuheart


Aproape că și-a pierdut speranța de a deveni un tip puternic și încrezător, dar a descoperit skanderbegul- un sport care, din fericire, s-a dovedit a fi sigur pentru sănătatea lui.

Acum, Maxim se bucură de atenția a milioane de oameni, care îi urmăresc postările amuzante, dar și antrenamentele pe TikTok. 
 

@akimbo_69 50КГ ????????#fypシ #fyp #armwrestling #arm ♬ оригинальный звук - AKIMBO_69

2020 a fost un an de succes pentru Bitarov din toate punctele de vedere. A câștigat Campionatul Rusiei la skanderbeg, la categoria 70 kg, a devenit maestru al sportului și a intrat în echipa națională. Mai târziu a devenit și campion al Europei.

Akimbo are peste 80 de medalii. El se antrenează de la 3 până la 7 ore pe zi. Obiectivul lui Maxim este să devină campion mondial.
 

Sursă foto: TikTok/ akimbo_69

Vezi și: Skanderbeg pe bani: Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies