Cine este cel mai bine plătit model Victoria’s Secret. Suma impresionantă pe care o câștigă anual

Cine este cel mai bine plătit model Victoria rsquo;s Secret. Suma impresionantă pe care o câștigă anual
Citeste mai mult despre: Victoria Secret, cel mai bine platit, model,
Data: 17 Septembrie 2018
Show-ul Victoria’s Secret, unul dintre cele mai impresionante din lumea modei, reunește cele mai apreciate modele.

În fiecare an, Victoria’s Secret, cel mai popular eveniment de modă din lume, strânge peste 800 de milioane de telespectatori, costurile show-ului ridicându-se la 9,2 milioane de lire sterline.

Show-ul a debutat acum 23 de ani, în 1995, prezentând cele mai provocatoare linii de lenjerie intimă marca Victoria’s Secret.  

Anul acesta, evenimentul va avea loc în luna noiembrie, locația fiind încă secretă. Ceea ce s-a confirmat însă este numele modelelor participante, iar acum Business Insider a dezvăluit și cât câștigă acestea de la celebrul brand. 

Adriana Lima - 8 milioane de lire sterline

Frumusețea braziliană este cel mai bine plătit model de la Victoria’s Secret, având contract cu acest brand din 1999. Aceasta a defilat pentru prima dată pentru Victoria’s Secret la vârsta de 18 ani, dobândindu-și aripile de ”îngeraș” în anul 2000.

Atât în 2016, cât și în 2017, Lima a fost cel mai bine plătit model al brandului, având o avere totală de 57 milioane de lire steline.


Karlie Kloss - 6,8 milioane de lire sterline

În topul celor mai bine plătite modele din lume, Karlie ocupă locul 7. Aceasta a apărut pe coperta Vogue de 36 de ori și este o femeie de afaceri de succes, deținând o școală pentru programatori, Kode with Klossy. Karlie defilează pentru Victoria’s Secret Fashion Show din 2011.Candice Swanepoel - 5,3 milioane de lire sterline

Candice lucrează pentru Victoria’s Secret din 2010 și este unul dintre puținele modele care au râvnitul titlu de ”îngeraș”.

Conform Daily Records, salariul ei anual este de peste 5 milioane de lire sterline. 


Liu Wen - 5,4 milioane de lire sterline

Conform Daily Mail, Liu are o avere impresionantă, de 27 milioane de lire sterline. Frumusețea originară din China este primul model asiatic care a apărut pe podiumul unui show Victoria’s Secret.


Alessandra Ambrosio - 4 milioane de lire sterline

După Adriana Lima, Alessandra, care este, de asemenea, braziliancă, este cel mai longeviv model din show-urile Victoria’s Secret. Aceasta și-a făcut debutul pentru acest brand în 2004, retrăgându-se însă anul trecut. Are o avere totală de 47 de milioane de lire sterline.


Joan Smalls - 4,5 milioane de lire sterline

Joan a apărut, pentru prima oară, într-un show Victoria’s Secret în 2011 și de atunci a avut parte de cinci defilări. Originară din Puerto Rico, Joan are un salariu anual de 4,5 milioane de lire sterline, averea ei totală ridicându-se la 12 milioane.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cine este cel mai bine plătit model Victoria’s Secret. Suma impresionantă pe care o câștigă anual
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO