Nemultumiri si acuzatii la Eurovision dupa anuntarea rezultatelor. Ce a suparat-o pe Luminita Anghel

Nemultumiri si acuzatii la Eurovision dupa anuntarea rezultatelor. Ce a suparat-o pe Luminita Anghel
Citeste mai mult despre: Luminita Anghel, Eurovision, Nemultumiri,
Data: 10 Martie 2013
Cezar va reprezenta Romania la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale EUROVISION 2013, care s-a desfasurat sambata seara.

 

Citește și

Luminita Anghel, care s-a clasat pe locul al treilea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca este inadmisibil şi şocant ca unul dintre jurati, Ştefan Naftanaila, a ales sa nu ii acorde nici macar un punct. Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc, sustine ca firma responsabila cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au incercat sa il voteze nu au reuşit.

Cezar (Cezar Ouatu, supranumit "Cezar The Voice") a obtinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, in urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence şi cu Luminita Anghel.

Cezar va intra in a doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfaşura pe 16 mai, la Malmo, in Suedia. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmarita, de asemenea, la TVR.

Melodia "It's my life", care va reprezenta România la Malmo, a fost aleasa in urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies