Craciunul PRO TV – Fii cel mai bun!

Craciunul PRO TV ndash; Fii cel mai bun!
Data publicarii: 26 Decembrie 2014
Data actualizare: 26 Decembrie 2014
PRO TV a fost lider de audienta in Ajun si in ziua Craciunului. Telespectatorii au ales sa isi petreaca sarbatorile alaturi de programele difuzate de PRO TV si sa intre in magia sarbatorilor alaturi de cele mai iubite personaje. 

In ajunul Craciunului, PRO TV le-a pregatit telespectatorilor sai o comedie spumoasa alaturi de gasca care le-a cucerit inimile in OSaptamana Nebuna. De aceastadata carismaticele personaje au revenit pe ecran cuUn Craciun Altfel, care a umplut casele romanilor cu umor si situatii care au starnit hohote de ras. Peripetiile lor au fost urmarite de aproximativ 1.4 milioane de romani pe intreg parcursul difuzarii, iar minutul de maxima audienta de la 21:45 a adus peste 1.6 milioane de telespectatori in fata televizoarelor. 

Un Craciun Altfel a obtinut7.8puncte de rating si19.2%share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:21, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Locul doi a obtinut4.4puncte de rating si 10.8% share. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 7.1puncte de rating si 14.4% share, in timp ce locul secund a reusit sa inregistreze 5.9 puncte de rating si 11.8% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a inregistrat 6.2 puncte de rating si 13.3% share. 

Seara de Craciun a fost invaluita de magia unui taram de poveste. PRO TV a difuzat blockbuster-ul Hobbitul, care a strans milioane de fani in intreaga lume. Telespectatoriiau fost transpusi in calatoria care a pus bazele trilogiei Stapanul Inelelor si au facut cunostinta treptat cu personajele devenite deja faimoase. Pe intreg parcursul difuzarii aproximativ 1.8 milioane de romanii au mers in calatoria epica alaturi de vrajitori, hobbiti, elfi si creaturi spectaculoase, iar minutul de maxima audienta de la 20:48 a strans in fata ecranelor aproape2.5 milioane de telespectatori. 

Hobbitul a obtinut12.9puncte de rating si31%share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:56, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce locul doi a obtinut rezultate de doua ori mai mici: 6.5 puncte de rating si 15.7% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 9.4puncte de rating si 19.5% share, iar locul secund a reusit sa inregistreze 8.3 puncte de rating si 17.2% share. 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 9.5puncte de rating si 20.4% share, pe cand postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 8.4puncte de rating si 18.1% share. 

Magia sarbatorilor continua la PRO TV cu multe suprize si un episod special din Las Fierbinti, in aceasta seara de la 20:30!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!