Elena Lasconi va asteapta la talkshow-ul CrimeTime Live Show, de luni pana joi, de la 14:00, pe www.crimetime.ro!

Elena Lasconi va asteapta la talkshow-ul CrimeTime Live Show, de luni pana joi, de la 14:00, pe www.crimetime.ro!
Data publicarii: 24 Ianuarie 2011
Data actualizare: 24 Ianuarie 2011
Ultima saptamana a fost marcata de crime sangeroase comise din pasiune. De la barbatul care si-a incendiat iubita pentru ca a intarziat la intalnire, pana la femeia care si-a ucis sotul de fata cu copilul la Bucur Obor - toate au socat opinia publica.

 

Incepand de luni, 24 ianuarie, de la ora 14:00, timp de o ora,  pe site-ul www.crimetime.ro debuteaza un talk show de exceptie  CrimeTime Live Show. De luni pana joi, cunoscuta prezentatoare Elena Lasconi va aborda diverse subiecte la zi, acele cazuri care zguduie prin cruzime si tragedie opinia publica romaneasca.  

In studioul Crimetime Live Show vor fi invitati psihologi, psihiatrii, medici legisti, avocati in drept penal, martori sau persoane implicate in viata infractorului sau a victimei, pentru ca acest talk-show isi propune sa dezvaluie mai multe amanunte despre comportamentul preinfractional, infractional si postinfractional atat al agresorului cat si al criminalului. 

Emisiunea va aborda si subiectele cele mai accesate de pe www.crimetime.ro din zona paranormalului, iar invitatii preoti sau clarvazatori vor incerca sa dezlege enigmele prezentate de Elena Lasconi, de luni pana vineri de la 14.00 la 15.00, pe pagina speciala dedicata emisiunii CrimeTime Live Show

Ce transforma o poveste de dragoste intr-o crima ingrozitoare, ce face ca un sot sa isi piarda mintile si sa isi injunghie partenera de viata sau cat de mult poate o sotie sa traiasca abuzuri in fiecare zi a vietii ei? Toate aceste raspunsuri vor putea fi primite azi de la 14:00 la CrimeTime Live Show.

Inspectorul principal Angela Chirvasuta de la Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii a fost invitata Elenei Lasconi in prima editie a CrimeTime Live Show, de luni, 24 ianuarie.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies