Cristina Ich și fiul lui Pițurcă, relație cu năbădăi: “Aşa e la moldovence”

Cristina Ich și fiul lui Pițurcă, relație cu năbădăi:  Aşa e la moldovence
Autor: Iulian Ioncea
Data: 26 Noiembrie 2019
Cristina Ich și Alex Pițurcă au devenit părinți pentru prima dată, după ce frumoasa brunetă a adus pe lume un băiețel de nota 10, Noah.

Dacă toată lumea se aștepta ca lucrurile să meargă bine între cei doi, ținând cont că abia au devenit părinți, iată că fiul lui Victor Pițurcă nu se poate lăuda că totul este roz în viața lui. Iar asta din cauza soției lui!

“Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun! Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Nu e glumă, am tras mult să fiu OK, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa e când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii”, a anunțat Cristina Ich pe Instagram, dezvăluind astfel că s-a despărțit de fostul fotbalist.

Surpriză, însă! La scrut timp, partenera lui Alex Pițurcă a dezvăluit că s-a împăcat cu tatăl copilului ei.

“Ne-am împăcat! A fost o despărţire de 5 minute. În lăuzie, se întâmplă. Hormonii. Mă despart de cinci ori pe zi. M-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa e la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc”, a spus Cristina Ich.

Deși nu a făcut niciun comentariu după declarațiile Cristinei Ich, Alex Pițurcă a postat pe InstaStory un mesaj pentru partenera lui: “Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia”.

FULLSCREEN
Cristina Ich și fiul lui Pițurcă, relație cu năbădăi: “Aşa e la moldovence”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO