Cum a reușit Nicoleta Luciu să își salveze căsnicia? Secretele sunt povestite chiar de ea 

Cum a reușit Nicoleta Luciu să își salveze căsnicia? Secretele sunt povestite chiar de ea
Data publicarii: 16 August 2021
Data actualizare: 16 August 2021
S-au căsătorit din anul 2012, dar acum câțiva ani au fost la un pas de despărțire după ce a a apărut în presă o aventură pe care soțul ei ar fi avut-o.

Acum însă, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo pare că sunt cei mai fericiți. Asta și pentru că frumoasa Nicoleta și-a luat destul timp să petreacă alături de soțul ei și s-a mutat cu acesta în provincie. Mai mult, despre alte secrete, Nicoleta a dezvăluit pentru Wowbiz:

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Nicoleta urmează să împlinească 41 de ani în septembrie anul acesta, dar demonstrează că e la fel de frumoasă ca atunci când s-a lansat. Mai mult, mănâncă sănătos, nu mai apelează la diete drastice și s-a împrietenit cu diferite intervenții estetice neinvazive.

Zsolt Csergo este un prosper om de afaceri, cu o avere estimată, cel puțin în 2012, când cei doi s-au cununat, la 60 de milioane de euro. Banii sunt câştigaţi în special din afaceri imobiliare şi din cazinouri, iar majoritatea surselor de venit sunt situate în zona unde locuiește alături de Nicoleta de mulți ani, Miercurea-Ciuc.

Vezi și: Trending Review - Șarpe născut cu emojiuri pe spate!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!