Cum arată acum Julieta de la „Gospodar fără pereche”, pretendenta ciobanului Marin

Cum arată acum Julieta de la Gospodar fără pereche , pretendenta ciobanului Marin
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 25 Noiembrie 2021
Data actualizare: 24 Iulie 2022
Acum patru ani, Julieta Vescan a făcut parte din primul sezon al show-ului „Gospodar fără pereche”. Chiar dacă nu a reușit să-și unească destinul cu cel al gospodarului Marin Cazan, Julieta s-a remarcat prin energia sa pozitivă și prin simțul umorului. 

Prin firea sa carismatică, Julieta a ajuns rapid prefera multor telespectatori. Mereu aranjată și machiată, fosta concurentă a emisiunii nu s-a schimbat prea mult în decursul celor patru ani. Dovadă sunt imaginile recente publicate de ea pe contul de socializare. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

La „Gospodar fără pereche”, Julieta nu a fost aleasă de ciobanul Marin Cazan, dar acesta nu a fost deloc un motiv de supărare. Ea a petrecut apoi la nunta Marcelei și a lui Marin, spunând în emisiunea „La Măruță” că toți trei au rămas în relații foarte bune. 

Julieta este o fire sociabilă și activă și spunea că i-ar fi greu să locuiască în vârful dealului: „În vacanțe sau weekend-uri, clar da! Dar nu știu dacă-mi pot imagina cum ar fi să traiesc permanent acolo, fără internet, semnal la telefon, fără agitația de zi cu zi, ar fi destul de greu să se adapteze oricine este obișnuit cu agitația din oras.” 

Relația Marcelei și a lui Marin Cazan a fost de scurtă durată. Într-un interviu oferit Aneimaria Prodan, cei doi și-au spus fiecare motivele care i-au determinat să se despartă. Urmărește detalii aici

Vezi și: Julieta a facut SHOW la inaltime! S-a urcat pe claia de fan si a dansat pentru Marin

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Filotheea de la „Gospodar fără pereche”


Sursă foto: Facebook/ July Vescan

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies