Cum arată fiica lui Heath Ledger, Matilda, care seamănă leit cu tatăl ei. Actorul ar fi împlinit 40 de ani

Cum arată fiica lui Heath Ledger, Matilda, care seamănă leit cu tatăl ei. Actorul ar fi împlinit 40 de ani
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Aprilie 2019
Data actualizare: 28 Noiembrie 2022
Pe 4 aprilie 2019, Heath Ledger ar fi împlinit 40 de ani. Decedat în ianuarie 2008, din cauza unei supradoze de medicamente, actorul australian „trăiește” azi prin intermediul fiicei sale, Matilda, care îi seamănă leit.

Matilda Ledger va împlini 14 ani în octombrie, dar este deja o celebritate peste Ocean datorită tatălui ei. Singurul copil al actorului australian a apărut într-un serial televizat la vârsta de un an, dar și în documentarul „I am Heath Ledger”, care a fost lansat în 2017 în memoria tatălui ei considerat unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale.

Matilda este rodul poveștii de iubire dintre Heath Ledger și actrița Michelle Williams, de care actorul australian s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei Brokeback Mountain. Matilda nu i-a putut ține pe cei doi împreună, Heath și Michelle divorțând surprinzător în anul 2007.

Michelle Williams i-a reproșat că a devenit dependent de medicamente, însă nu a găsit o soluție pentru a-l salva pe actor din ghearele depresiei.

Acela a fost momentul de cotitură din viața actorului care l-a interpretat pe Joker în Batman – The Dark Knight, rol care i-a adus Oscarul.

Despărțirea de soția lui i-a accentuat stările depresive. Heath Ledger a murit la 22 ianuarie 2008 în urma unei intoxicații cu pastile. Raportul medical a scos la iveală că actorul consumase șase tipuri de medicamente, somnifere și antidepresive, care i-au fost fatale.

Matilda Ledger și mama ei, Michelle Williams 

Matilda a moștenit averea lui Heath Ledger

Actorul australian a murit fără a lăsa un testament. Acest lucru i-a pus în dificultate pe membrii familiei, care au decis, până la urmă, ca întreaga sa avere, evaluată la 16,3 milioane de dolari, să-i revină fiicei Matilda. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de la finalul articolului!

La ceremonia decernării premiilor Oscar din 22 februarie 2009, Heath Ledger a fost desemnat cel mai bun actor în rol secundar, pentru prestația din Batman – The Dark Knight. Australianul a fost, astfel, al doilea actor din lume care ste recompensat cu Oscar postum, după compatriotul său Peter Finch. Familia lui Heath Ledger a ridicat statueta în numele actorului, stabilind ca Matilda să dețină acest premiu începând cu anul 2023, când va deveni majoră

Phil Elverum, noul soț al lui Michelle

Michelle Williams s-a recăsătorit

Fosta soție a lui Heath Ledger s-a recăsătorit în anul 2018 cu compozitorul muzical Phil Elverum. Michelle Williams (38 de ani), nominalizată de patru ori la Oscar, o crește pe Matilda, dar are grijă și de fiica actualului ei soț. Phil Elverum se află la al doilea mariaj.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!