Cum arată, la 55 de ani, actrița Jennifer Beals din ”Flashdance”

Cum arată, la 55 de ani, actrița Jennifer Beals din  Flashdance
Citeste mai mult despre: Jennifer Beals, Flashdance,
Data: 25 Martie 2019
Jennifer Beals a devenit celebră datorită rolului din filmul ”Flashdance”, care a intrat în istorie în special pentru scenele sale de dans și piesa ”What a Feeling”.

În anii 80, publicul din toată lumea s-a îndrăgostit de personajul lui Jennifer Beals, Alexandra Owens, din filmul acum clasic ”Flashdance”. Jennifer  a devenit peste noapte vedetă absolută la Hollywood, jucând o dansatoare exotică care își dorește să facă dans de performanță, în ciuda faptului că nu are pregătire în domeniu.  

Citește și: Cât de frumoasă este "hoața" care îl vâna pe puștiul din "Singur acasă 3" și ce face după 11 ani

Pelicula nu a fost primită bine de critici, dar a fost un succes uriaș de box office și a încasat, doar în SUA, mai bine de 92 de milioane de dolari, clasându-se pe locul trei în topul celor mai bine vândute filme ale anului 1983.

Succesului filmului s-a răsfrânt și asupra pieselor de pe coloana sonoră, cântecul ”What a Feeling”, interpretat de Irene Cara, ajungând pe primele locuri în topuri la scurt timp de la lansare. 

Jennifer Beals, actrița din rolul principal, a apărut de atunci în peste 50 de filme, însă nu a mai avut niciodată un rol atât de proeminent ca în ”Flashdance”. 

La mai bine de 35 de ani de la premiera ”Flashdance”, actrița de 55 de ani arată însă incredibil de bine, de parcă timpul n-ar fi avut niciun efect asupra ei. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Cum arată, la 55 de ani, actrița Jennifer Beals din ”Flashdance”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO