Cum s-a pregătit Brie Larson pentru rolul din ”Captain Marvel”. Acum poate să ridice greutăți de 100 de kg

Cum s-a pregătit Brie Larson pentru rolul din  Captain Marvel . Acum poate să ridice greutăți de 100 de kg
Citeste mai mult despre: captain Marvel, Brie Larson,
Data: 04 Martie 2019
Brie Larson este protagonista mult-așteptatului film ”Captain Marvel”, care se va lansa pe marile ecrane din România vineri, 8 martie.

Brie Larson este interpreta celui mai nou supereerou din universul cinematografic Marvel, interpretând-o pe Captain Marvel, cea care va juca un rol extrem de important în ultimul film din seria ”Avengers”, ”End Game”. 

Pentru a intrat în pielea unei luptătoare intergalactice, Brie Larson a început antrenamentele intense cu nouă luni înainte de începerea filmărilor. ”Aș spune că am aflat despre mine că sunt mult mai puternică decât am realizat de când am jucat în Captain Marvel”, a dezvăluit ea recent pentru Variety.

Brie spune că s-a antrenat pentru nouă luni, în sala de forță, pentru a-și fortifica mușchii, iar acum se poate lăuda cu performanțe deosebit. ”Cel mai mult, am putut ridica greutăți de 100 de kilograme și flotări cu 200 de kilograme pe mine”, spune ea.

Urmăriți, mai jos, un material exclusiv pentru protv.ro.

 

Partea amuzantă este că nimeni nu i-a spus lui Brie Larson că trebuie să se antreneze atât de mult pentru a o portretiza pe Captain Marvel. Contractul acesteia nu presupunea ca ea să-și realizeze propriile cascadorii, cu toate acestea, Brie le-a făcut pentru că a dorit. 

”Abia după ce am început să filmăm și eu am început să fac toate acele cascadorii nebunești, oamenii mi-au spus: Știi, apropo, niciun actor Marvel nu face asta. Nimeni nu voia să-mi spună că nu e nevoie să fac asta”, mărturisește ea amuzată. 

În completarea pregătirii pentru rolul Captain Marvel, Brie Larson s-a antrenat cu piloții de vânătoare și chiar a simulat lupte aeriene.

Pelicula ”Captain Marvel”, cu Brie Larson în rolul principal, se lansează în România vineri, 8 martie. 

FULLSCREEN
Cum s-a pregătit Brie Larson pentru rolul din ”Captain Marvel”. Acum poate să ridice greutăți de 100 de kg
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO