Cum se va numi fetița lui Meghan Markle și a Prințului Harry? Care nume sunt "favorite"?

Cum se va numi fetița lui Meghan Markle și a Prințului Harry? Care nume sunt favorite ?
Citeste mai mult despre: Megan Markle, bebelus, nume, printul Harry,
Data publicarii: 12 Mai 2021
Data actualizare: 13 Mai 2021
Își vor numi Meghan Markle și prințul Harry fetița după bunicul lui Harry?    
După moartea prințului Philip, site-ul de jocuri de noroc din Marea Britanie Ladbrokes a vehiculat numele Philippa ca pe o predicție populară pentru fiica lui Meghan și a lui Harry. 
 
Dacă ar aduce un omagiu prințului Philip în numele celui de-al doilea copil al lor, nu ar fi singurii. Verișorii lui Harry, prințesa Eugenie și Zara Tindall, au adus un omagiu bunicului lor chiar înainte de moartea sa, dându-le fiilor lor nou-născuți unul dintre nume Philip.


 

Alte preziceri de nume de top care fac referire și la membrii familiei regale sunt Diana, după regretata mamă a lui Harry, Prințesa Diana, și Elizabeth, după bunica lui Harry. 
 
Alte nume vehiculate sunt Allegra, Alexandria, Grace, Emma, Rose, Alice și Victoria.
 
Când Meghan, în vârstă de 39 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și-au întâmpinat primul copil în 2019, au ales un apelativ care nu era pe radarele companiilor de pariuri, numindu-l pe fiul lor Archie.
 
Cuplul a anunțat presa despre a doua sarcină de Ziua Îndrăgostiților, cu o uimitoare fotografie alb-negru care a fost făcută de la distanță prin iPad de prietenul și fotograful lor de lungă durată, Misan Harriman. În timpul interviului lor cu Oprah Winfrey, difuzat în martie, au dezvăluit că al doilea copil al lor urmează să fie o fată

FOTO: SHUTTERSTOCK

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: ShARE în Bucate - Lapte de pasăre
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies