Curiozitati: Instructiuni de salvare in caz de probleme in timpul zborului, pe ritmuri de Lady Gaga VIDEO

Curiozitati: Instructiuni de salvare in caz de probleme in timpul zborului, pe ritmuri de Lady Gaga VIDEO
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, avion, stewardese, zbor,
Data publicarii: 06 Octombrie 2010
Data actualizare: 06 Octombrie 2010
Stewardesele filipineze de la liniile aeriene Cebu Pacific au gasit o metoda ingenioasa ca sa nu le adoarma pasagerii in timp demonstratiei masurilor de siguranta din timpul zborului - danseaza pe ritmuri de Lady Gaga, transformandu-se peste noapte in staruri ale youtube-ului, unde filmuletul cu ele a strans in mai putin de o saptamana peste sapte milioane de vizualizari.

Liniile aeriene Cebu Pacific, cu sediul in Manila, sunt cunoscute pentru felul cum incearca sa isi distreze pasagerii in timpul zborurilor low cost nationale si pentru Asia - organizeaza frecvent jocuri si concursuri.

Joia trecuta (30 septembrie), trei stewardese au dansat pe culoarul ingust dintre scaunele unui airbus A-320 Jet Blue pe ritmurile cantecului “Just dance”, al controversatei Lady Gaga, pentru a le prezenta pasagerilor metodele de urgenta in caz de turburente sau de aterizare fortata in apa.

Un pasager al zborului dintre Manila si regiunea Butuan a filmat show-ul oferit de stewardesele de la Cebu Pacific si l-a postat pe youtube, iar filmuletul are un succes neasteptat - peste sapte milioane de vizualizari.

Cateva stewardese de la o alta companie aeriana filipineza (Philippine Airlines) s-au revoltat la vederea filmuletului, probabil invidioase pe succesul pe care-l are, si au catalogat actiunea colegelor lor nedemna si degradanta pentru meseria lor.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies