Caddy de la Mafia are o soție superbă! Cum arată blonda care îi este alături de 20 de ani

Caddy de la Mafia are o soție superbă! Cum arată blonda care îi este alături de 20 de ani
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Octombrie 2019
Data actualizare: 09 Iunie 2021
“Băiatul rău” de la B.U.G Mafia, Daddy Caddy, este, în realitate, un familist convins. Pe numele său real Dragoș Vlad Neagu, rapperul este un soț devotat și un tătic dedicat :)

Dragoș iubește aceeași femeie de 20 de ani și împreună au doi băieți, în vârstă de 6 și de 9 ani. Diana este cea care i-a fost alături “la bine și la greu” :) 

Când nu este în turneu în țară sau în străinătate cu B.U.G Mafia, Dragoș petrece timpul cu familia: artistul postează adesea imagini cu copiii și soția. În vară, rapperul și-a dus copiii și soția la Disneyland Paris. 

De curând, Caddy împreună cu colegii lui de trupă au susținut un concert pentru românii din Anglia.

Tataee, chiar dacă face în continuare muzică alături de B.U.G Mafia, s-a stabilit de ceva vreme în Barcelona. 

Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia... Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, a spus Vlad Irimia pentru protv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies