Damian Drăghici, mărturisiri emoționante despre traumele care i-au marcat viața

Damian Drăghici, mărturisiri emoționante despre traumele care i-au marcat viața
Citeste mai mult despre: Damian Draghici, confesiuni, trauma,
Data publicarii: 15 Iulie 2021
Data actualizare: 15 Iulie 2021
Damian Drăghici și-a dorit mereu să se autodepășească și, acum, la 51 de ani, poate spune că a reușit.
Amintirile sale sunt însă dureroase, iar artistul a trecut de-a lungul timpului prin foarte multe. La o emisiune de televiziune a făcut mărturisiri șocante, care ar putea oricând face subiectul unui film:
 
„Mulți ani m-am simțit un cerșetor, și după ce n-am mai fost unul! (...). În ceea ce privește umilința, cele mai cumplite momente erau când ospătarul dădea cu apă pe mine sau primeam câte un șut, ca să plec de acolo, din restaurantul unde cântăm. (...) Alții mă ajutau și îmi dădeau mâncare, au fost și lucruri foarte bune, dar au fost momente care mi-au creat o imagine foarte urâtă a capitalismului, în concordanță cu ceea ce mă așteptăm eu (...) Cerșetor m-am simțit mulți ani, și după ce am terminat perioada aceea”, a povestit Damian Drăghici.

 
Artistul supranumit "omul-orchestră" și omul care a impresionat prin talentul său milioane de oameni s-a temut mereu că nu se ridică la nivelul așteptărilor:
 
„De-asta fug de 40 de ani, și în ziua de azi fug de asta. Fug să-mi depășesc condiția, și de primele cuvinte pe care le-am auzit în casă. (...) Nu am avut un sfătuitor, în alegerile mele, dar am avut o <voce> care îmi spunea întotdeauna <poți!>, chiar și în cele mai cumplite momente, și am avut parte de unele extrem, extrem de grele, din punct de vedere emoțional. (...). Încă de la 15 – 16 ani, le spuneam prietenilor mei că vreau să ajung mare în America!”.
 
Cele mai mari traume sunt însă, din păcate, în legătură directă cu cei care i-au dat viață vedetei:
 
"Mama este femeia aceea care vinde flori, pe colț, la Universitate. (...)  Am iertat-o în anul 2019, cu 20 de zile înainte de a se naște fiul meu, Andrei. (...) Pentru cei care nu știu, mama este femeia aceea care vinde flori, pe colț, la Universitate, vis-a-vis de librăria Mihai Eminescu... M-am dus să o cunosc, deși înainte evitam asta (...) M-am dus până la urmă să-mi cunosc mama, pentru că am fost crescut de bunici și nu vreau să-i supăr pe ei, deși acum nu mai sunt în viață, era respectul meu față de ei. (...) Vorbind, mi-am dat seama că a fost o despărțire între părinții mei, a fost o neînțelegere...și au trebuit să se despartă. (...) Acum ținem legătura, suntem foarte ok, am iertat-o și mi-am dat seama de ce a făcut ceea ce a făcut sau de ce s-au întâmplat așa lucrurile. (...) Mi-am dat seama că toată viața abandonul a avut un impact major și, dacă nu m-aș fi simțit abandonat, poate că nu aș fi avut problemele pe care le-am avut de-a lungul timpului cu femeile din viața mea. Am fost abandonat undeva pe la vârsta de un an. Din frică de abandon, eu am fost cel care le-am abandonat pe ele, femeile. Dar, într-un final, îi mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să depășesc acest moment”, a mai spus Damian Drăghici, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai. 

FOTO: Agerpres


PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE EXCLUSIVE:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies