David Gandy, cel mai bine plătit model din lume, a devenit tătic. Cum arată iubita lui

David Gandy, cel mai bine plătit model din lume, a devenit tătic. Cum arată iubita lui
Citeste mai mult despre: David Gandy, iubita lui, tatic,
Data: 05 Decembrie 2018
Cel mai bine cotat model masculin din lume, David Gandy (38 de ani), a devenit tătic pentru prima oară.

David a devenit tătic după ce prietena sa, Stephanie Mendoros, avocată, a născut o fetiță, pe nume Matilda. Modelul de 38 de ani a anunțat fericita veste prin intermediul contului său de Instagram, postând o imagine cu el ținându-și bebelușul la piept.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Gandy (@davidgandy_official) on

Alături de fotografie, proaspătul tătic a scris: ”Tati, Dora și nou-venita Matilda au fost pentru prima oară, în această dimineață, la o plimbare cu cățelul”.

”Babelușa Matilda s-a născut săptămâna trecută, și ea și mămica ei se simt foarte bine. Singura mea grijă este că acum sunt singurul băiat din casă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NMLUXE (@nmluxe) on

David Gandy, care este cel mai bine plătit model din Marea Britanie, este într-o relație sentimentală cu avocata Stephanie de mai bine de doi ani. Acesta a confirmat fericita veste acum câteva luni, în iunie, când a vorbit despre faptul că va deveni tătic pentru prima oară, glumind: ”Cred că vom avea nevoie de o mașină mai mare”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Gandy FR (@davidgandyfr) on

David Gandy și Stephanie Mendoros își vor crește fetița în casa lui David din Fulham, sud-vestul Londrei. Modelul, care are o avere estimată la 12 milioane de lire sterline, a declarat în trecut că visează să aibă o familie mare. ”Sora mea are cinci copii. Așa că am cinci nepoți și nepoțele. Ne distrăm de minune când merg în vizită la ei. Sunt o familie grozavă”.

Foto: Getty, Instagram
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO