Despre gaming, Instagram food si fotbal, duminica, in Apropo TV!

Despre gaming, Instagram food si fotbal, duminica, in Apropo TV!
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, ProTV,
Data: 30 Iunie 2017
Duminica, de la 13:05, in cadrul rubricii Romania care este din Apropo TV, Andi Moisescu impreuna cu Ioana Cosma, Grigore Cartianu, Adrian Vancica, Costi Dita, Lana Dumitru, Catalin Botezatu si Gicu Gojira ne vor duce pe ulita mica, cum ar zice Ion Creanga. 

Mica, dar incapatoare, unde s-au strecurat in sir indian in grup designerul Tony Burch, campania de PR si marketing a echipei nationale de fotbal a Romaniei, un grup de dinamovisti piosi si un Prison Break romanesc cu drone, substante interzise si creativitate. 

Citește și

In Bucatarium, Simona Pope, Liviu Preda si Razvan Exarhu vor vorbi despre Instagram food. Potrivit unui studiu realizat in 2016, mancarea este mai gustoasa daca o fotografiem inainte de a o consuma. Expertii ne sfatuiesc sa o fotografiem de sus, fara blitz, fara zoom. Aviz insa masterchefilor specialisti in plating, intre un check-in, trei poze si zece hashtag-uri, mancarea mai trebuie totusi si mancata.

Saptamana aceasta, in Joyride, Andi Moisescu si invitatii sai vor discuta despre gaming, iar in cadrul rubricii Pubfather, Mihai Dobrovolski si Catalin Dobre vor vorbi despre specialistii in limba latina care si-au dat doctorate intregi in Divide et impera si isi vor propune sa cada in extrema cealalta.

Duminica, de la ora 13:05, sau in reluare dupa miezul noptii, romanii sunt invitati sa urmareasca cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies