Despre moderatie in preajma Pastelui, nevoi si pofte culinare, sambata, de la 10:30, la "Ce se intampla doctore?"

Despre moderatie in preajma Pastelui, nevoi si pofte culinare, sambata, de la 10:30, la  Ce se intampla doctore?
Data: 09 Aprilie 2015
Sambata dimineata,  la Ce se intampla, doctore?, Oana Cuzino face apel la moderatie, in preajma Pastelui. Sarbatoarea este ocazia perfecta de a petrece timp alaturi de cei dragi si, de cele mai multe ori, la masa. 

Putina lume stie ca o zona delicata din creier, de numai doi centimetri cubi, ne ghideaza prin procesul de selectie a hranei. Dincolo de nevoi si pofte, exista insa reguli care controleaza calea spre satietate. O parte dintre ele le vom afla sambata aceasta, de la 10:30. 

Tot atunci, Oana Cuzino va vorbi despre expresii populare sprijinite pe fundamente cat se poate de anatomice. Imi ploua in gura sau Mi s-a facut pielea de gaina sunt doar doua exemple. La Ce se intampla, doctore? vom gasi explicatii pentru ceea ce se intampla in corpul uman in astfel de ipostaze. 

O cunoscuta prezentatoare de la noi va povesti sambata cum se descurca din postura de mamica a patru copii, dornica de a-l avea pe al cincilea.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea - si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

Ce se intampla, doctore?, in fiecare sambata, de la ora 10:30, la PRO TV!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO