Detaliul care a dat-o pe Meghan Markle de gol la nunta Prințesei Eugenie. Tu l-ai remarcat?

Detaliul care a dat-o pe Meghan Markle de gol la nunta Prințesei Eugenie. Tu l-ai remarcat?
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Octombrie 2018
Data actualizare: 16 Octombrie 2018
Vestea că Meghan e însărcintă cu primul ei copil și al Prințului Harry a luat prin  surprindere fanii cuplului, deși presa a speculat non-stop pe marginea subiectului. 

Site-ul Metro notează că, privind retrospectiv, la nunta Prințesei Eugenie a fost evident că Ducesa de Sussex era însărcinată.

Jurnaliștii notează că Ducesa de Sussex a purtat la nunta lui Eugenie o ținută care i-a surprins pe toți. Soția lui Harry a ales o rochie Givency, închisă la culoare și un pardesiu pe care l-a ținut tot timpul închis la doi nasturi, tocmai pentru a nu îi accentua și mai mult talia modificată de sarcină. 

Ce cadou va primi copilul lui Meghan

Ducesa de Sussex a vorbit într-un interviu mai vechi pentru o revistă americană care are și ediție românească despre posibilitatea de-a fi, într-o zi, mamă. 

În acel interviu, republicat de Metro, viitoarea Ducesă de Sussex spunea că își dorește foarte mult o fetiță și că avea deja, încă de pe atunci, un cadou pregătit pentru ea.

Meghan spunea că i-a cumpărat deja un ceas Cartier Tank Française, în valoare de peste 5.000 de dolari. Viitoarea Ducesă spunea atunci că a achiziționat ceasul înainte de al treilea sezon al serialului "Suits".

Meghan a povestit atunci că pe spatele ceasului a gravat mesajul „Pentru M.M., de la M.M.", prin urmare putem anticipa că pe dacă Meghan și Harry vor avea o fiică, numele ei va începe, probabil, cu litera „M".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies