Detaliul care a dat-o pe Meghan Markle de gol la nunta Prințesei Eugenie. Tu l-ai remarcat?

16 Octombrie 2018, 13:44

Detaliul care a dat-o pe Meghan Markle de gol la nunta Prințesei Eugenie. Tu l-ai remarcat?
Vestea că Meghan e însărcintă cu primul ei copil și al Prințului Harry a luat prin  surprindere fanii cuplului, deși presa a speculat non-stop pe marginea subiectului. 

Site-ul Metro notează că, privind retrospectiv, la nunta Prințesei Eugenie a fost evident că Ducesa de Sussex era însărcinată.

Jurnaliștii notează că Ducesa de Sussex a purtat la nunta lui Eugenie o ținută care i-a surprins pe toți. Soția lui Harry a ales o rochie Givency, închisă la culoare și un pardesiu pe care l-a ținut tot timpul închis la doi nasturi, tocmai pentru a nu îi accentua și mai mult talia modificată de sarcină. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? AUSTRALIA DAY 1 #duchessmeghan #Royalmeghan ❤️ #duchessofcambridge #duchessofsussex #princelouis #harryandmeghan #queenelizabeth #meghanharry #meghanmarkle #dukeofsussex #меганмаркл #meghanmarkleprinceharry #love #greatbritain #royalfamily #gameondownunder #princessdiana #royalvisitaustralia #harryandmeghan #royal #royalfamily #princessdiana #princeharry #royalstyle #IG2018 #королевскаясемья #принцгарри #britishmonarchy #королеваелизавета #katemiddleton #royalcouple #meghanharry #sussex #sydney

A post shared by Duchess Meghan Markle (@royalmeghan) on

Ce cadou va primi copilul lui Meghan

Ducesa de Sussex a vorbit într-un interviu mai vechi pentru o revistă americană care are și ediție românească despre posibilitatea de-a fi, într-o zi, mamă. 

În acel interviu, republicat de Metro, viitoarea Ducesă de Sussex spunea că își dorește foarte mult o fetiță și că avea deja, încă de pe atunci, un cadou pregătit pentru ea.

Meghan spunea că i-a cumpărat deja un ceas Cartier Tank Française, în valoare de peste 5.000 de dolari. Viitoarea Ducesă spunea atunci că a achiziționat ceasul înainte de al treilea sezon al serialului "Suits".

Meghan a povestit atunci că pe spatele ceasului a gravat mesajul „Pentru M.M., de la M.M.", prin urmare putem anticipa că pe dacă Meghan și Harry vor avea o fiică, numele ei va începe, probabil, cu litera „M".

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO