Dezvăluiri despre Hugh Hefner, fondatorul Playboy, care a trăit 91 de ani. “A fost ținut în viață de...”

Dezvăluiri despre Hugh Hefner, fondatorul Playboy, care a trăit 91 de ani. A fost ținut în viață de...
Citeste mai mult despre: Hugh Hefner, secretul longevitatii,
Data publicarii: 30 Aprilie 2019
Data actualizare: 29 Mai 2020
Un renumit medic legist din Statele Unite susține că a identificat secretul longevității lui Hugh Hefner, care a trăit 91 de ani.

Hef, fondatorul imperiului Playboy, care obișnuia să descrie Viagra drept ”cel mai bun medicament din toate timpurile”, este renumit pentru faptul că a avut relații intime cu mai bine de 1.000 de femei.
Foto: Getty

Hugh Hefner a murit de infarct în 2017, în conacul său Playboy din Los Angeles.

Într-un documentar TV difuzat recent în Statele Unite, Dr Michael Hunter dezvăluie faptul că ”libido-ul impresionant” al lui Hefner ar putea fi explicația pentru viața sa îndelungată, relatează Daily Mail.

Dr Hunter, care este un celebru medic legist, a spus: ”Este foarte posibil ca sexul să-i fi menținut inima lui Hef sănătoasă atât de mult timp”. Acesta a adăugat că o viață sexuală activă este, în realitate, benefică pentru organism și, în special, pentru inimă.

Activitatea sexuală mărește pulsul și reduce nivelul de homocisteină, un aminoacid, prezent în mod obișnuit în cantități foarte mici în toate celulele corpului. Concentrațiile crescute ale homocisteinei pot determina un risc ridicat de apariție a bolii coronariane, accidentului vascular cerebral, bolii vasculare periferice.

Dar bărbații care fac sex de cel puțin două ori pe săptămână sunt mai puțin expuși riscului de a avea cantități mari de homocisteină în sânge.”

Hefner a înființat Playboy în anul 1953 cu 600 de dolari și în timp a transformat revista într-un imperiu de divertisment de milioane de dolari, care la vârfurile anilor 1970 a inclus emisiuni TV, un festival de jazz și un șir de cluburi Playboy, ale căror chelnerițe purtau urechi de iepurași, consemnează CNN.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!