Diana Ross, pipăită în timpul unui concert la New York. Cum a reacționat artista (VIDEO)

Diana Ross, pipăită în timpul unui concert la New York. Cum a reacționat artista (VIDEO)
Autor: Dan Brumar
Data: 14 Martie 2019
Diana Ross stârnește încă reacții pătimașe din partea bărbaților, în ciuda celor 74 de ani pe care-i are.

Celebra cântăreață americană a fost luată prin surprindere în timpul unui concert pe care l-a susținut la inaugurarea unui hotel din New York. Diana Ross a fost atinsă cu degetul de un fan din primul rând într-o zonă intimă, gest care a înfuriat-o pe artistă. Din respect pentru ceilalți spectatori, Diana Ross nu și-a întrerupt reprezentația, dar a avut pentru o clipă intenția de a-l lovi pe „agresor”. 

N-a apucat decât să-i dea peste mână, fiindcă bărbatul se afla la o distanță suficient de mare pentru a se pune la adăpost de eventuale „represalii”. Însă, bărbatul îndrăzneț nu s-a oprit aici, ci i-a arătat cântăreței degetul mijlociu, pentru a o sfida

Diana Ross nu a postat nicio imagine pe contul ei de Instagram de la acest eveniment și nu a pomenit de incidentul care i-a stricat seara. Însă, momentul a fost filmat și distribuit de publicația Page Six!

Conform publicației, bărbatul a continuat să se comporte nepotrivit, trăgând-o pe Diana Ross de rochie. Abia atunci acesta a fost scos de bodyguarzi din zona de concert.

La petrecerea care a avut loc după inaugurarea hotelului au fost invitate și manechinele Kendall Jenner, Hailey Bieber și Cara Delevigne. Conform unor surse citate de publicația americană, fiecare a fost plătită cu 250.000 de dolari pentru a întreține atmosfera. Oare cât a primit Diana Ross pentru a fi pipăită la acest eveniment monden?

FULLSCREEN
Diana Ross, pipăită în timpul unui concert la New York. Cum a reacționat artista (VIDEO)
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO