Doua Romanii si o realitate crunta - un reportaj marca Romania, te iubesc!

Doua Romanii si o realitate crunta - un reportaj marca Romania, te iubesc!
Data publicarii: 09 Martie 2018
Data actualizare: 09 Martie 2018
Duminica aceasta, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, prezinta un reportaj cutremurator despre cele doua Romanii care exista in tara noastra: una injositor de saraca si una uluitor de normala! La 100 de ani de la Marea Unire exista oameni care traiesc acum in conditii mai grele ca atunci. 

Alex Dima a cutreierat judetele tarii pentru a vedea la fata locului cum se prezinta situatia si cum se impart regiunile intre saracie si normalitate. Telespectatorii vor vedea si exemple de prosperitate, in care implicarea activa a politicienilor se reflecta in calitatea vietii cetatenilor.  

Din pacate, in Romania traiesc in acest moment peste 5 milioane de oameni in saracie lucie. Asta inseamna mai bine de un sfert din populatia tarii. In reportajul de duminica vom parcurge tara in lung si in lat. A fost o deplasare de peste 3.500 de kilometri. Mergem in polii saraciei, dar si in locuri in care progresul si bunastarea sunt acasa. Exista locuri in care s-au adus bani europeni, oamenii au de lucru, politicienii isi fac treaba si lumea e cu zambetul pe buze. La polul opus, vom vedea familii care pun pe foc gainat cu paie pentru a nu muri de frig in case. O sa vedem si reactiile politicienilor care sunt de-a dreptul jalnice. Spre exemplu, in Botosani, un loc in care jumatate din drumurile judetene nu sunt asfaltate, presedintele Consiliului Judetean se lauda cu peste 270 de personalitati care au plecat din zona si cu doi sfinti pe care judetul i-a dat umanitatii!, a declarat Alex. 

Politicienii tot vorbesc despre Centenar cu fast si tremur in glas. Dumnica, la Romania te iubesc!, telespectatorii vor vedea cum arata Romania la o suta de ani de la Unire, cum stam si, mai ales, ce facem cu viitorul nostru, cine construieste Romania urmatorilor o suta de ani?

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies