Drama prin care trece sora lui David Beckham. Devenise, de curând, mama unei fetițe

Drama prin care trece sora lui David Beckham. Devenise, de curând, mama unei fetițe
Autor: Redactia
Data publicarii: 02 Iulie 2018
Data actualizare: 02 Iulie 2018
Foarte puțini dintre fanii săi știu că fostul fotbalist britanic are nu una, ci două surori: Lynne Georgina și Joanne Louise.

În vârstă de 32 de ani, Joanne Louise trece printr-o perioadă foarte dificilă. Ea e căsătorită cu Kris Donnelly, un fost star al emisiunii ,,Big Brother” și au împreună o fetiță în vârstă de șase luni, Peggy.

Cuplul, destul de cunoscut în Anglia, și-a anunțat fanii că drumurile li se despart, motivând că venirea pe lume a fetiței a fost cauza. Mai precis, cei doi au invocat că stresul provocat de nopțile nedormite, plânsetele copilului și toate celelalte schimbări cu care a venit la pachet nou-născutul au amplificat unele dintre problemele care existau deja în căsnicia lor.

Anunțul a venit la doar puțin timp după ce Kris publicase o fotografie cu fetița și cu Joanne, sub care îi mulțumea acesteia pentru că i-a dăruit un copil atât de frumos și pentru că ,,i-a schimbat viața”.

Joanne a mărturisit că e ,,devastată” și că va apela la un psiholog pentru a o ajuta să se ajusteze la noul său statut de mamă singură.

Joanne și Kris s-au cunoscut în urmă cu aproape 10 ani, în emisiunea ,,Big Brother, unde au fost amândoi concurenți. Înainte de Kris, Joanne a avut relații preponderent cu fotbaliști, printre care și Dwight Yorke sau Jermaine Defoe.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies