Duminică, 11 noiembrie 2018, e considerată cea mai puternică zi din ultimii 100 de ani

Duminică, 11 noiembrie 2018, e considerată cea mai puternică zi din ultimii 100 de ani
Citeste mai mult despre: spiritualitate, numerologie, vibratie,
Data: 09 Noiembrie 2018
Pentru cei pasionaţi de numerologie, data de 11 noiembrie a acestui an are o importanţă cu totul deosebită.

Potrivit site-ului de astrologie ce-spun-astrele.ro, aceasta este ziua cea mai puternică din ultimii 100 de ani. Motivul? Pentru persoanele care traduc tot ce ne înconjoară în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie, aceasta este ziua cu cele mai puternice vibraţii. Mai precis, este a 11-a zi a celei de-a 11-a luni, într-un an cu vibraţie 11.  

11, considerat numar-maestru în numerologie

O astfel de zi e văzută ca fiind unică în viaţa unui om, iar 1111 sau 11/11 e considerat de cei pasionaţi de numerologie cu o profundă semnificație spirituală, deoarece 11 reprezintă trezirea spirituală şi a intuiţiei și noi începuturi puternice.

Potrivit ce-spun-astrele.ro, 11 noiembrie  este o zi cu o încărcătură puternică, favorabilă  pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a stabili intenții de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viața noastră în căutarea adevărului.

Reacţii pe reţelele de socializare

Data care se apropie a atras deja atenţia în rândul pasionaţilor de astrologie şi numerologie, iar reţelele de socializare conţin tot mai multe referinţe la semnificaţia acestei zile. Irinel Galasiu, creator de conţinut cu un blog dedicat celor atraşi de zona spirituală scrie pe pagina de Facebook aferentă că: “ Pe data de 11.11. se deschide un portal puternic de energie. Pune-ți o dorința in acea zi. Cel mai bine ar fi s-o pui chiar la ora 11:11. Aprinde o lumânare și consacreaz-o acestei dorințe.”

Ce este legea vibraţiei

Potrivit fizicii cuantice, absolut totul vibrează şi orice atom divizat în părţi din ce în ce mai mici este doar energie pură aflată într-o stare vibratorie. Pentru a putea percepe ceea ce este în jurul nostru, e nevoie să avem o vibraţie compatibilă cu cea a lucrurilor care ne înconjoară.  Ochii noşti văd doar spectrul luminii vizibile, dar acesta este numai o mica parte din întregul spectru electro-magnetic. Nici urechea noastră nu aude toate sunetele care ne înconjoară, ci doar undele sonore cu un anumit număr de vibraţii, compatibil cu nivelul nostru de percepţie. La nivel subconştient, avem telecomanda nivelului nostru vibrational. De aceea, în domeniul dezvoltării personale se vorbeşte din ce în ce mai mult de viaţă conştientă. Pentru că, de fapt, asta înseamnă aducerea din subconştient în conştient a mecanismelor şi resorturilor care ne influenţează reacţiile, deciziile şi, în final, existenţa. În acest mod se consideră că devenim creatorii propriei vieţi, dobândind capacitatea de a decide pentru noi ce anume ne creează realitatea.

11 noiembrie e considerată o zi importantă  tocmai pentru că, fiind o zi cu vibraţie foarte puternică, favorizează alinierea persoanelor la o altă vibraţie, deci la o altă viaţă.
 
 
 


 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO