După Kevin Hart, potopul. De ce nu vrea nimeni să prezinte Oscarurile

După Kevin Hart, potopul. De ce nu vrea nimeni să prezinte Oscarurile
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Decembrie 2018
Data actualizare: 11 Decembrie 2018
Gala premiilor Academiei Americane de Film (Oscar) 2019 a rămas fără prezentator după ce comediantul Kevin Hart s-a retras din cauza unor comentarii ofensatoare pe Twitter. Nimeni nu vrea să-i ia locul.

Nu se înghesuie nimeni să preia rolul lui Kevin Hart, de gazdă a premiilor Oscar 2019, iar cauza nu e lipsa unei celebrități care să facă față acestui eveniment de gală, ci banii. Surse din industrie, citate de TMZ, au declarat că suma pe care o primește un prezentator al galei premiilor Oscar este extrem de neofertantă. 

Comediantul și prezentatorul de televiziune Jimmy Kimmel, care a fost gazda Oscarurilor din 2017, a dezvăluit că a fost plătit cu 15.000 de dolari pentru a prezenta gala, un eveniment care beneficiază de o publicitate colosală și de sponsori pe măsură. Acesta a declarat că mulți potențiali prezentatori sunt înclinați să refuze oferta din cauza sumei derizorii pe care o primesc. 

Jimmy Kimmel

Totuși, Academia Americană de Film consideră că prezentarea galei ar trebui să fie o șansă unică pentru multe personalități din industria cinematografică și că acestea nu ar trebui să fie plătite cu sume exorbitante. 

Pe lista scurtă a posibililor prezentatori a fost trecut și actorul Eddie Murphy, un star de cinema care ar face o figură frumoasă pe scena galei. Murphy a mai fost propus pentru această poziție și în 2011, însă a refuzat să prezinte gala din 2012 după ce un bun prieten de-ai săi, Brett Ratner, a fost scos din producția show-ului.

Presa de la acea vreme l-a criticat pe actor pentru decizia care a pus Academia Americană de Film într-o poziție stânjenitoare. 

Actorul de comedie Kevin Hart, care fusese distribuit în rolul de gazdă a galei din 24 februarie 2019, s-a retras din această poziție din cauza unor comentarii acide la adresa comunității LGBT. Comentariile, postate pe Twitter, datează din anii 2009-2010, dar l-au urmărit până azi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on


„Am ales să mă retrag din rolul de gazdă a premiilor Oscar... pentru că nu doresc să distrag atenția de la această
noapte care ar trebui să celebreze atât de mulți artiști talentați”, a scris Hart pe Twitter, la doar două zile după ce a anunțat că va prezenta premiile Oscar.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies