EA este femeia cel mai bine platita din industria de divertisment! Vezi TOPUL

EA este femeia cel mai bine platita din industria de divertisment! Vezi TOPUL
Citeste mai mult despre: Oprah Winfrey, Forbes, Lady Gaga,
Data: 06 Octombrie 2011
Realizatoarea si prezentatoarea de televiziune Oprah Winfrey s-a mentinut pe prima pozitie in topul celor mai bine platite femei din industria de divertisment, realizat anual de revista Forbes.

Pe locul al doilea s-a clasat cântareata pop Lady Gaga, iar podiumul a fost completat de starleta Bethenny Frankel, membra in distributia primei editii a reality show-ului "Real Housewives of New York".

Oprah Winfrey a ocupat prima pozitie in acest top gratie veniturilor de 290 de milioane de dolari, obtinute in perioada mai 2010 - mai 2011. Averea estimata a realizatoarei americane este de 2,7 miliarde de dolari.

Lady Gaga ocupa la mare distanta locul al doilea, cu venituri de 90 de milioane de dolari, urmata de Bethenny Frankel cu 55 de milioane de dolari. Frankel, care si-a lansat de curând propriul brand de diete si lifestyle, si-a vândut in 2011 brandul Skinnygirl Margarita cu 100 de milioane de dolari si si-a extins propriul brand care va include in viitorul apropiat linii de produse alimentare, suplimente si un posibil talk show.

Patru femei - modelul Gisele Bundchen, cântareata Taylor Swift, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres si judecatoarea Judy Sheindlin - impart locul al patrulea cu venituri de 45 de milioane de dolari fiecare.

Pe pozitiile urmatoare s-au clasat cântareata Katy Perry (44 milioane de dolari), cântareata Beyonce (35 milioane de dolari) si scriitoarea Danielle Steel (35 milioane de dolari).

Acest top Forbes a fost realizat de Dorothy Pomerantz pe baza unor informatii primite de la impresari, manageri, avocati si alte surse din industria de divertisment.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO