Ed Sheeran își construiește în curtea casei un loc pentru ”nunți și botezuri”

Ed Sheeran își construiește în curtea casei un loc pentru nunți și botezuri
Data publicarii: 02 Octombrie 2019
Data actualizare: 02 Octombrie 2019
După ce, anul trecut, planurile de a ridica o capelă în curtea casei i-au fost respinse de autorități, Ed Sheeran va construi un ”așezământ de rugăciune”, pentru nunți și botezuri. 

Ed Sheeran (28 de ani) plănuiește să-și extindă domeniul cu un așezământ în formă de barcă, dedicat ”contemplării și rugăciunilor”. 

Citește și: Ed Sheeran, în doliu. Pisica pe care artistul a salvat-o de la eutanasiere a fost călcată de mașină

După ce a strâns o avere de 160 milioane de lire sterline, cântărețul și-a achiziționat o proprietate extraordinară - numită ”Sheeranville” - care include cinci domenii cu o valoare totală de 3,7 milioane de lire sterline. 

Acum, în minisatul său, artistul își ridică un loc de rugăciune, pe care plănuiește să-l folosească pentru petreceri, căsătorii și botezuri și speră să fie un loc liniștit pentru invitații săi din toată lumea. 

Sheeran a încercat să construiască o capelă în grădina casei sale anul trecut, când el și Cherry, logodnica sa de atunci, s-au căsătorit. 

Pe proprietatea sa, artistul are o „man cave”, cu o cameră de biliard, studio pentru înregistrări, jacuzzi și sală de gimnastică.  De asemenea, Sheeran are un pub cu o sală de cinema, o căsuță în copac, un garaj pentru mașini și o bucătărie în aer liber specială pentru grătare. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: Irina Rimes - Succesul tău depinde de oamenii din jur
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!