Ed Sheeran își construiește în curtea casei un loc pentru ”nunți și botezuri”

Ed Sheeran își construiește în curtea casei un loc pentru  nunți și botezuri
Data: 02 Octombrie 2019
După ce, anul trecut, planurile de a ridica o capelă în curtea casei i-au fost respinse de autorități, Ed Sheeran va construi un ”așezământ de rugăciune”, pentru nunți și botezuri. 

Ed Sheeran (28 de ani) plănuiește să-și extindă domeniul cu un așezământ în formă de barcă, dedicat ”contemplării și rugăciunilor”. 

Citește și: Ed Sheeran, în doliu. Pisica pe care artistul a salvat-o de la eutanasiere a fost călcată de mașină

După ce a strâns o avere de 160 milioane de lire sterline, cântărețul și-a achiziționat o proprietate extraordinară - numită ”Sheeranville” - care include cinci domenii cu o valoare totală de 3,7 milioane de lire sterline. 

Acum, în minisatul său, artistul își ridică un loc de rugăciune, pe care plănuiește să-l folosească pentru petreceri, căsătorii și botezuri și speră să fie un loc liniștit pentru invitații săi din toată lumea. 

Sheeran a încercat să construiască o capelă în grădina casei sale anul trecut, când el și Cherry, logodnica sa de atunci, s-au căsătorit. 

Pe proprietatea sa, artistul are o „man cave”, cu o cameră de biliard, studio pentru înregistrări, jacuzzi și sală de gimnastică.  De asemenea, Sheeran are un pub cu o sală de cinema, o căsuță în copac, un garaj pentru mașini și o bucătărie în aer liber specială pentru grătare. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: Irina Rimes - Succesul tău depinde de oamenii din jur

FULLSCREEN
Ed Sheeran își construiește în curtea casei un loc pentru ”nunți și botezuri”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO