El are 100 de ani, ea împlinește 103, dar sunt foarte îndrăgostiți și tocmai s-au căsătorit

El are 100 de ani, ea împlinește 103, dar sunt foarte îndrăgostiți și tocmai s-au căsătorit
John și Phyllis Cook
Data: 09 Iulie 2019
Ea are 102 ani, el 100 și…sunt îndrăgostiți. Așa că de curând au devenit soț și soție. 
John și Phyllis Cook locuiesc împreună în același cămin de bătrâni din Ohio. John e veteran din al doilea război mondial și tocmai a împlinit 100 de ani, iar Phyllis va împlini 103 ani pe 8 August.
 
Longevitatea e o trăsătură de familie pentru Phyllis Cook, pentru că și mama ei a trait până la 106 ani. Mai mult, cei doi au fost cât se poate de spontani: au mers doar să își ridice câteva acte în vederea unei căsătorii și...au spus “DA” pe loc. 

 

Phyllis a afirmat pentru WNWO că: “să îți spun adevărul, ne-am îndrăgăstit unul de altul. Știu că voi credeți că e un pic exagerat la vârsta noastră, dar chiar ne-am îndrăgostit.”


 

Amândoi îndrăgostiții au mai fost căsătoriți de două ori, dar au rămas de două ori văduvi. Iar acum se declară norocoși că au găsit din nou iubirea, chiar și la această vârstă. Mai mult, se consideră compatibili din foarte multe puncte de vedere. Le place să petreacă timp împreună, să ia masa unul în compania celuilalt și să se plimbe prin grădinile și holurile Kingston Residence din Sylvania cu ajutorul scooterelor electrice care îi ajută la mers. 
 
Cei doi plănuiesc să se bucure cât mai mult de timpul petrecut împreună și să se iubească….toată viața. 


FOTO: FACEBOOK KINGSTONE RESIDENCE OF SYLVANIA

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO