Prima fotografie cu fetita Elenei Basescu. Cum arata Traian Basescu in postura de bunic

Prima fotografie cu fetita Elenei Basescu. Cum arata Traian Basescu in postura de bunic
Citeste mai mult despre: Traian Basescu, Elena Basescu, zi de nastere,
Data: 01 Septembrie 2013
Fiica presedintelui, Elena Basescu, a nascut, in noaptea de sambata spre duminica, o fetita, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, in prezent atat mama, cat si copilul fiind in stare buna.

Elena Basescu a nascut, la ora 3.30, prin cezariana, o fetita in greutate de 2.715 grame si 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitala, potrivit unui comunicat al unitatii medicale.

Ea a fost internata sambata, in cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a spitalului, fiind in a 35-a saptamana a sarcinii. Evenimentul a avut loc cu circa trei saptamani mai devreme decat era asteptat, lucru confirmat si de Traian Basescu: „Sunt bucuros. Copilul s-a nascut prematur. Medicii au considerat că aceasta este solutia cea mai buna pentru copil si pentru mama. Am primit nobilul titlu de bunic.“, a declarat Traian Basescu la iesirea din Spitalul Universitar unde a nascut fiica sa, Elena.

Surse apropiate familiei prezidentiale sustin ca Elena si sotul ei, Bogdan Ionescu, au ales deja numele pe care il va purta fetita lor. Aceasta se va numi Sofia Raisa Ionescu.

Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui Traian Basescu, a venit pe lume in ziua in care mama implineste un an de la casatorie.

SURSA: MEDIAFAX

FULLSCREEN
Traian Basescu a devenit bunic. Fiica lui, Elena, a nascut o fetita
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO