Este cel mai tare Ice Bucket Challenge de la noi! Fuego si-a turnat apa cu gheata in cap si ce a urmat e de poveste - VIDEO

Este cel mai tare Ice Bucket Challenge de la noi! Fuego si-a turnat apa cu gheata in cap si ce a urmat e de poveste - VIDEO
Data publicarii: 24 August 2014
Data actualizare: 24 August 2014
Fuego a acceptat si el provocarea lui Connect-R si s-a alaturat campaniei "Ice Bucket Challenge" care lupta pentru descoperirea unui tratament impotriva sclerozei amiotrice laterala. 

Chiar in ziua in care a implinit 38 de ani, Fuego si-a facut timp pentru a raspunde provocarii lansate de Connect-R.

"Provocat de Connect-R, ma alatur campaniei ICE BUCKET CHALLENGE. Am inlocuit apa cu sampanie in cinstea colegilor mei Andra, Ovi si Madalin Ionescu, sarbatoritii zilei, pe care ii provoc. La Multi Ani!", a spus Fuego inainte sa-i fie turnata in cap o galeata cu apa rece ca gheata.

"ALS Ice Bucket Challenge", campania de donaţii la care au aderat numeroase personalitati din intreaga lume, a ajuns si in Romania, unde vedete precum Andreea Esca, Bebe Cotimanis, Andreea Marin, Carmen Tanase, Adela Popescu, Cabral, Dana Rogoz sau Razvan Fodor si-au turnat apa in cap pentru o cauza nobila.

Regulile provocarii sunt simple: participanţii sunt provocati sa isi toarne pe cap apa cu gheata si sa facă o donatie pentru cerecetarea in domeniul afectiunilor cerebrale pe site-ul alsa.org.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies