Este modul ei de a scapa de timiditate. In ce se transforma aceasta tanara cand isi termina machiajul: VIDEO

Este modul ei de a scapa de timiditate. In ce se transforma aceasta tanara cand isi termina machiajul: VIDEO
Data publicarii: 24 Iunie 2015
Data actualizare: 24 Iunie 2015
Emma Pickles, in varsta de 18 ani, si-a folosit talentul pentru a scapa de timiditate. A incarcat mai multe tutoriale pe YouTube si a reusit sa adune nici mai mult, nici mai putin de 1,5 milioane de click-uri.

Emma era o adolescenta timida, care evita sa mearga la petreceri sau sa ridice mana in clasa. A devenit, insa, vedeta pe internet, gratie tutorialelor ei postate pe YouTube.

Tanara se transforma in tot felul de personaje, de la Edward Scissorhands sau Joker din "Batman", pana la Mystique din "X-Men", Bella Swan din "Twilight" sau Katy Perry.

Emotivitatea ei risca sa se transforme in anxietate, asa ca Emma a inceput sa invete sa vorbeasca in fata unui public, prin intermediul artei sale.

Totul a inceput ca hobby. Fata isi masca nasul proeminent sau pungile de sub ochi, insa treptat a devenit pasionata de machiaj. Un prieten pe care l-a cunoscut pe internet a incurajat-o sa inregistreze tutorialele si sa le urce pe YouTube.

Curand, clipurile ei s-au viralizat, iar Emma castiga bani din realizarea lor. In curand, spune ea, isi va cumpara propria locuinta, gratie acestui talent.

Vezi aici toate tutorialele tinerei.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies