O romanca este pe locul trei in topul celor mai frumoase femei din lume. Scarlett Johansson, Beyonce si Angelina Jolie au fost lasate in urma

O romanca este pe locul trei in topul celor mai frumoase femei din lume. Scarlett Johansson, Beyonce si Angelina Jolie au fost lasate in urma
Citeste mai mult despre: romanca, Cristina Maria Saracut, frumusete,
Data publicarii: 03 Noiembrie 2014
Data actualizare: 03 Noiembrie 2014
Cristina Maria Saracut a plecat din Romania cand avea 18 ani, iar acum a ajuns un model foarte cunoscut si apreciat. Pitesteanca in varsta de 22 de ani ocupa locul 3 in TOP 100 – Cele mai frumoase femei din lume.

Acest top a realizat de revista londoneza "Mode Lifestyle Mgazine", iar romanca nostra a reusit sa depaseasca nume mari precum: Scarlett Johansson, Beyonce si Angelina Jolie.

 

Cristina Maria Saracut este o tanara extrem de frumoasa care a cucerit podiumurile. Dimensiunile ei sunt aproape de perfectiune: are o inaltime de 176 de centimetri, iar masuri de: 82 de cm, 60 de cm, 87 de cm. Naturaletea si trasaturile frumoase au facut-o sa devina una dintre cele mai apreciate modele internationale.

 

Modelul a defilat pentru designeri de top din toata lumea si are in CV cele mai mari agentii din lume, printre care RED ModelManagement New York, United Kingdom: First Model Management si Austria HM Models.

TOP 100 Mode Lifestyle Magazine

1. Tania Marie Caringi

2. Clara Lee

3. Cristina Maria Saracut

4. Jessica Alba

5. Alessandra Ambrosio

6. Scarlett Johansson

7. Beyonce

8. Candice Swanepoel

9. Adriana Lima

10. Angelina Jolie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies