Este un gentleman desarvarsit, dar si rabdarea lui are o limita. Ce vedeta a reusit sa-l scoata din sarite pe Leonardo DiCaprio: "A dat-o afara dupa 15 minute"

Este un gentleman desarvarsit, dar si rabdarea lui are o limita. Ce vedeta a reusit sa-l scoata din sarite pe Leonardo DiCaprio:  A dat-o afara dupa 15 minute
Data: 31 Martie 2014
Leonardo DiCaprio este cunoscut drept unul dintre cei mai discreti si politicosi actori de la Hollywood, insa si rabdarea starului din "The Wolf of Wall Street" cunoaste o limita.

Leonardo DiCaprio a dat-o afara pe Lindsay Lohan din resedinta sa, dupa o vizita a actritei americane care a durat mai putin de 15 minute, informeaza contactmusic.com.

Starul i-a invitat la o petrecere organizata in vila sa din Hollywood pe toti aceia care l-au invins la un joc de table si i-a permis lui Lindsay Lohan sa intre in resedinta sa, desi actrita pierduse meciul direct cu DiCaprio.

Toleranta lui DiCaprio fata de comportamentul actritei americane a fost destul de mica.

"Leo i-a permis sa intre. Lindsay a inceput sa se poarte ca intotdeauna, sa se planga de absolut orice si voia sa fie in centrul atentiei", a declarat o sursa pentru editia americana a revistei OK!.

"Se plangea chiar si pentru cel mai mic lucru, spunand ca nu avea unde sa se aseze sau ca nu dorea ca anumite persoane sa fie in jurul ei. Leo i-a cerut unui prieten sa o dea afara din casa la 15 minute dupa ce ajunsese acolo", a adaugat aceeasi sursa.

Unii dintre prietenii actritei sunt ingrijorati din cauza acesteia si cred ca Lindsay Lohan a reinceput sa frecventeze aceleasi persoane cu care se intalnea inainte de a fi obligata prin ordin judecatoresc sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare, in 2013.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

FULLSCREEN
Este un gentleman desarvarsit, dar si rabdarea lui are o limita. Ce vedeta a reusit sa-l scoata din sarite pe Leo DiCaprio:"A dat-o afara din casa dupa 15 minute"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO