Eu pot, eu sunt Magician! Veste grozava de la Marian Ralea pentru fanii Abracadabra. Ce le transmite Magi

Eu pot, eu sunt Magician! Veste grozava de la Marian Ralea pentru fanii Abracadabra. Ce le transmite Magi
Data publicarii: 22 Februarie 2016
Data actualizare: 22 Februarie 2016
"Bine v-am regasit, copii mari! Nu prea stiu eu cu Facebookul asta, dar acum e randul vostru sa ma invatati. De acord?", le-a scris Marian Ralea copiilor anilor '90, care au crescut cu show-ul Abracadabra.

Pe "Magicianul" din Abracadabra il cunoastem toti. Tanar sau batran, copil sau parinte, fiecare dintre noi s-a uitat macar o singura data la emisiunea care a marcat copilaria multor generatii. Marian Ralea, cel care a inveselit diminetile celor mici timp de 10 ani, si-a facut debutul pe... Facebook!

Marian Ralea are pagina oficiala si profita de noua tehnologie ca sa reia legatura cu toti cei pe care i-a marcat cu rolul vietii.

"Hai sa ne spunem mai des EU POT, EU SUNT MAGICIAN! Asta e cadoul meu pentru voi. Vi-l dau voua, gata. Magicianul nu sunt doar eu, suntem noi. Magicianul e despre copii mari care cred in ei. Magicianul e despre ‪#‎abracadabra", a scris cel care ne incanta duminica de duminica.

Daca vrei sa-i dai si tu LIKE lui Magi pe Facebook, iti lasam mai jos pagina lui oficiala. Si pana una-alta, hai sa cantam impreuna: "Eu pot, eu sunt..."

 

Decalogul #abracadabra 1. Gesturile mici fac oameni mari. Spune multumesc si te iubesc. Saluta! Ridica o hartie de pe...

Posted by Eu pot, eu sunt Magician on Monday, 22 February 2016VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!