EXCLUSIV Olivia Addams, omul din spatele muzicii! Totul despre carieră, pasiuni și faima din online

EXCLUSIV Olivia Addams, omul din spatele muzicii! Totul despre carieră, pasiuni și faima din online
Citeste mai mult despre: olivia addams, exclusiv,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 16 Februarie 2023
Data actualizare: 16 Februarie 2023
Olivia Addams este cântăreața care a luat cu asalt industria muzicală românească datorită personalității ei expansive, a talentului nativ, dar și a modului unic de exprimare. Aceasta ne-a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a dezvăluit mai multe aspecte atât din viața ei persoanală, cât și din cea profesională.

1. Hello, Olivia! Ne poți spune ce te-a determinat să începi o carieră în industria muzicală? Te-a îndemnat cineva din familie să urmezi acest drum?

Mama a fost cea care a crezut în mine de la primul sunet. Cântam pe unde apucam, prin casă, la magazin, pe stradă, cântam încontinuu, venea natural și mă bucura. Apoi mama a decis să mă ducă la corul Allegretto unde am avut parte de cele mai frumoase experiențe timp de 13 ani.

Când am mai crescut mi-am dorit să o iau pe cont propriu și am avut parcă un noroc chior când am dat de echipa cu care lucrez și acum în prezent și care descoperise un cover cu mine pe Facebook cântând Duă Lipa în baie. Random! Mama mereu mi-a spus că o să îmi îndeplinesc visul, de aceea este și singura nesurprinsă de tot ce mi se întâmplă acum, ea mereu a știut cumva că o să ajung să fac asta.

2. Cine te-a susținut cel mai mult în cariera ta muzicală?

La mine a fost un drum amuzant și totuși destul de întortocheat. Deși mama m-a susținut de la bun început, restul oamenilor din jurul meu cam strâmbau din nas când auzeau ce vreau să fac. Ba reușesc prea puțini, ba nu-i de mine, ba n-am suficient talent, ba o să mor de foame și mai bine îmi caut un job normal. Câtă lume nu a auzit ultima replică? Cumva eram mică și nu-mi păsa. Inclusiv când am participat la preselecții la Mamaia Copiilor și n-am trecut, am fost trasă deoparte și mi s-a zis că am un timbru deranjant și să-mi caut „alt hobby”. Nu știu ce a fost în capul meu la vremea aia, dar parcă nu ajungeau aceste păreri negative la sufletul meu, eu am crezut în continuare în mine. Bineînțeles, dacă aud înregistrări de acum 10 ani, sunt teribile:)))

Apoi l-am găsit pe Marius Dia, sau el m-a găsit pe mine mai bine zis, care a ales să creadă în mine chiar și când eu îmi pierdusem speranța (la un moment dat vă dați seama că am lăsat baltă visele, m-am angajat într-o corporație și s-a dus totul pe apa sâmbetei). Am crescut și învățat împreună și pot spune cu mâna pe inimă că he’s family! Acum Doamne ajută, am o echipă foarte frumoasă în spate care mă susține și are grijă de mine, mai ales când am zile mai proaste, ca orice om de altfel și pentru care sunt foarte recunoscătoare în orice moment, pentru că mă ajută să îmi îndeplinesc visul!

3. Știm că ai spus într-un interviu anterior că ți-ai dat demisia de la un job bine plătit pentru a face muzică. Totuși, dacă nu ai fi reușit să te remarci în această industrie, ce ai fi făcut?

Funny story când mi-am dat demisia, managerul meu mi-a spus că îmi păstrează locul, că sigur mă voi întoarce. O dată la câteva luni îmi mai dădea mesaj să mă întrebe cum merge cu muzica, iar eu nu prea aveam replică pentru că durează până se pun lucrurile în mișcare, așa că răspunsurile mele erau mai mult cu coada între picioare, moment în care el mă chema înapoi la muncă. De câteva ori m-am gândit să mă întorc, dar mi-am zis să give my best și dacă tot nu iese, măcar știu că am încercat și că nu e de mine. Dacă nu îmi ieșea cu muzică mi-ar fi plăcut să organizez evenimente, poate chiar festivaluri de muzică why not, mi se pare o nișă foarte interesantă.

4. Care sunt pasiunile tale? (excluzând muzica)

Am făcut călărie un an cât am locuit în Germania, pot spune că-i unul dintre cele mai frumoase moduri de a-ți petrece timpul liber. Liniștitior și te conectează într-un anume fel tot ce-i în jurul tău, cel puțin pe mine. Ador să călătoresc prin Asia, să colecționez tablouri sau chestii dubioase de pe unde apuc. Iubesc patinajul artistic șiii adrenalina, chestiile extreme, doar că ultima dată când am sărit cu parașuta mi-am crăpat puțin timpanul (funny but not funny), așa că mai aștept puțin până la următoarea nebunie.

5. Cu ce artist de la noi din țară sau chiar internațional, ți-ai dori să colaborezi în viitor?

Deffo cu Sam Smith!!! And if you’re asking if he’s too much, there is no such thing as too much. Also my inner child ar plânge să aibă o piesă cu Jessie J, mai ales că am și avut ocazia să o cunosc. De la noi din țară sunt mulți artiști cu care mi-aș dori să colaborez și pe care îi respect mult de tot. Delia, dacă citești asta, you are the fucking queen, slay!

6. Știm că ești foarte populară pe TikTok și am vrea să ne spui care este secretul succesului în online.

Sincer? Habar n-am. Nici mie nu îmi iese mereu. Cred că secretul este să găsești o modalitate prin care să rămâi constant și relevant. Acum, fiecare content creator are un alt mod de a rămâne „relevant”. It always depends on how much you want something!

7. Am observat că îți ții fanii la curent cu multe dintre întâmplările tale din viața personală. Ți s-a întâmplat vreodată ca această expunere publică să se întoarcă împotriva ta?

Momentan nu, haha, dar m-am tot gândit de câteva ori la treaba asta. Sincer, m-am gândit că dacă toată lumea știe totul despre viața mea, nu are nimeni cu ce să mă atace din moment ce nu am nimic de ascuns.

8. Te-ai confruntat vreodată cu hate-ul în mediul online? Dacă da, cum l-ai gestionat?

La început nu, chiar deloc. Apoi, când am crescut mai mult, evident că a apărut. Nu prea îl gestionam ok, așa că am ales să nu prea mai citesc comentariile, în caz de ceva. Aveam momente când îmi stricau ziua astfel de comentarii, însă acum nu prea mai au așa mare importanță. Unele mi se par stupide și mă întreb dacă un om fericit și împăcat cu viața lui ar sta vreodată să arunce jigniri unui necunoscut. Răspunsul e simplu, așa că imediat ce mi-l dau, îmi văd de treaba mea în continuare.

9. Le poți transmite un mesaj cititorilor ProTV care te apreciază?

Mulțumesc că ați citit până aici, mami sper că ai zâmbit, Marius și tu, iar pentru unicornii mei, vă iubesc și vă mulțumesc că mă susțineți, sunteți niște suflete speciale și vă sunt cea mai recunoscătoare! Va îmbrățișez pe toți ❤️

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!