Experimentul pe care fanii Pokemon Go il vor privi cu satisfactie. A folosit un arzator pentru a topi o "pokeminge". Ce a descoperit in interiorul ei

Experimentul pe care fanii Pokemon Go il vor privi cu satisfactie. A folosit un arzator pentru a topi o pokeminge . Ce a descoperit in interiorul ei
Data publicarii: 04 Septembrie 2016
Data actualizare: 04 Septembrie 2016
Pokemon Go s-a transformat rapid intr-una dintre cele mai accesate aplicatii ale momentului. Copiii, adolescentii si adultii au fost cuceriti de joc si au pornit in cautare de Pokemoni.

Aplicatia a castigat rapid milioane de utilizatori, iar cei care au incercat-o au devenit jucatori fideli inca din primele minute. Odata cu lansarea jocului Pokemon Go, o multime de accesorii, menite sa ii ajute pe utilizatori sa vaneze Pokemoni, au aparut pe piata. Unele utile, altele mai putin, acestea si-au gasit locul in colectiile utilizatorilor fideli.

Pentru a urma trendul, pe canalul de YouTube Let's Melt This a fost publicat un material video pe care fanii Pokemon Go l-au privit cu satisfactie. Realizatorii videoclipului a filmat pas cu pas cum topesc o pokeminge. Imaginile sunt cu adevarat interesante si... relaxante. :)

Supriza vine la finalul materialului video, atunci cand publicul descopere ce se afla in interiorul pokemingii. Vezi si tu finalul:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies