Facem Level (Gen Session) – Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

Facem Level (Gen Session) ndash; Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici
Citeste mai mult despre: Facem Level, AKollo,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2021
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
AKollo a revenit cu sezonul 2 din “Facem level”. De această dată, abordarea va fi diferită, întrucât vor exista patru grupe, iar fiecare va parcurge trei jocuri care aparțin aceluiași gen. AKollo și alți doi gameri le vor arăta tuturor celor curioși cum se poate juca în echipă. 

În primul episod, AKollo i-a avut ca invitați pe IHATEPINK și Bobospider și au ales să joace Dead by Daylight.

Dead by Daylight este un joc de groază multiplayer, în care un jucător preia rolul de Killer (ucigaș), iar ceilalți joacă rolurile de Survivors (supraviețuitori).

Ca ucigaș, obiectivul tău este să sacrifici cât mai mulți supraviețuitori. Ca supraviețuitor, scopul tău este să evadezi, să realizezi misiuni și să eviți să fii prins și ucis.

Obiectivul principal al criminalului este sacrificarea supraviețuitorilor. Ucigașul își folosește puterile și abilitățile unice pentru a obține cât mai multe victime și a-i împiedica pe supraviețuitori să fugă.

Jocul, dezvoltat de Behavior Interactive, a fost lansat pentru Microsoft Windows în iunie 2016, pe PlayStation 4 și Xbox One în iunie 2017, pe Nintendo Switch pe 24 septembrie 2019 și pe mobil a fost lansat pe iOS și Android pe 17 aprilie 2020.

“Dead by Daylight îți va face să-ți bată inima și vei simți tensiunea atunci când te furișezi sau vei fi urmărit de un psihopat! Un must have pentru toți cei care preferă jocurile horror”, este unul dintre multele review-uri legate de acest joc.

Vezi dacă AKollo, IHATEPINK și  Bobospider au reușit să fie mai rapizi decât Killerul și să-și ducă misiunile la bun sfârșit, în materialul video de mai jos!

Începând de astăzi, pasionații de gaming pot urmări emisiunea și pe canalul oficial de YouTube
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!