Familia lui Cameron Boyce dezvăluie adevăratul motiv pentru care actorul a murit

Familia lui Cameron Boyce dezvăluie adevăratul motiv pentru care actorul a murit
Cameron Boyce a fost găsit fără suflare în casa lui, sâmbătă, 6 iulie, California
Citeste mai mult despre: Cameron Boyce, a murit, motivul,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 11 Iulie 2019
Data actualizare: 12 Iulie 2019
La sfârșitul săptămânii, moartea actoului Cameron Boyce a șocat o lume întreagă, după ce la vârsta de 20 de ani a fost găsit fără viață în propria casă din North Hollywood, California. 

După cum știm, familia actorului Disney a dezvăluit faptul că Boyce a încetat din viață din cauza unei infecții netratate, însă nu au dat mai multe detalii. 

Astăzi, familia sa a făcut o declarație prin care povestește tot ce s-a întâmplat. 

"Moartea lui Cameron a fost cauzată de o convulsie, ca rezultat a unei boli cumplite, numită epilepsie. Încă încercăm să ne revenim din acest șoc și vrem să ne oferiți discreție în aceste momente, atât nouă cât și apropiaților noștri.", a declarat oficial familia actorului. 

Vezi și: Toată lumea e șocată de moartea lui Cameron Boyce

De asemenea, si Dove Cameron a ținut să declare câteva cuvinte despre tragedie.  

"M-am gândit, dar fără rezultat, să tot zic ceva în aceste momente în care nu există cuvinte potrivite pentru a descrie ce simt. Încă sunt în șoc, creierul nu funcționează cum trebuie. Cameron era una dintre persoanele mele preferate în lumea asta, chiar dacă știu că nu sunt singura. 

Cameron era magic, era un înger pe pământ. În ultimii 6 ani, de când avea varsta de 14 ani, mi-a vorbit despre multe lucruri, m-a ajutat să ies dintr-o relație toxică, nu pot spune câte au fost momentele în care nu mai puteam să ne oprim din ras." a declarat Dove Cameron.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies