Farsa pe care i-au făcut-o prințului William organizatorii unui eveniment solemn

Farsa pe care i-au făcut-o prințului William organizatorii unui eveniment solemn
Citeste mai mult despre: Printul William, ducele de Cambridge, farsa,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Noiembrie 2018
Ducele de Cambridge ține la glume, altfel nu ar mai fi îndrăznit nimeni să-i facă farse. Prințul William a povestit amuzat cum l-au păcălit organizatorii în timpul unui eveniment solem.

La 4 noiembrie 2018, prințul William a fost invitat să participe la festivitățile de comemorare a echipajelor de pe submarinele Marinei Regale Britanice, eveniment care are loc anual din 1923. După parada clasică și discursurile obișnuite la evenimente de acest gen, ducele de Cambridge a fost invitat, alături de alte personalități, să bea o dușcă dintr-o sticluță de argint în cinstea celor căzuți în războaie. 

În sticlă ar fi trebuit să fie rom, băutură care se consumă în mod normal pe front sau pe navele de război. Însă, prințul William a mărturisit că lui i-a schimbat cineva conținutul sticlei și a primit un cocktail imposibil de băut.

Mă așteptam să primesc rom, dar m-am trezit cu un Jagerbomb”, le-a spus William câtorva invitați la recepția dată după evenimentul solemn. Băutura pe care a sorbit-o ducele de Cambridge a fost un amestec de aperitiv/digestiv dulce cu băutură energizantă, care nu i-a căzut prea bine prințului. Întâmplarea a lăsat ceva „sechele” în sufletul lui William, care a povestit mai multor invitați prin ce a trecut.

Ceremonia a avut loc duminică, la Londra. Cu această ocazie, prințul William a purtat o haină militară bleumarin împodobită cu flori roșii și distincții militare pe rever. Totodată, ducele de Cambridge a depus o coroană de maci lângă tobele militare pentru a-i cinsti pe cei care și-au dat viața în Primul Război Mondial, scrie aceshowbiz.com.

FULLSCREEN
Farsa pe care i-au făcut-o prințului William organizatorii unui eveniment solemn
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies