Fata cu apa de la Globurile de Aur a dat în judecată compania care a făcut-o celebră

Fata cu apa de la Globurile de Aur a dat în judecată compania care a făcut-o celebră
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Februarie 2019
Data actualizare: 01 Februarie 2019
Modelul canadian Kelleth Cuthbert, care a devenit celebră după ce s-a furișat în mai toate fotografiile oficiale de la Globurile de Aur, se judecă în prezent cu firma care a ajutat-o să ajungă în lumina reflectoarelor.

În seara galei premiilor Globurilor de Aur, Kelleth Cuthbert lucra ca hostess pentru o firma distribuitoare de apă îmbuteliată. Ea trebuia să servească starurile cu apă și să le zâmbească frumos, dar a făcut mai mult decât atât: s-a furișat în mai toate cadrele trase de fotografi în timpul galei, iar astfel a ajuns pe prima pagină a ziarelor și pe site-uri din întreaga lume.

Acum, modelul canadian a chemat în judecată compania de apă care a făcut-o celebră, pe motiv că reprezentanții ei încearcă să profite de imaginea și renumele ei, scrie eu.usatoday.com

Concret, firma e acuzată că a imprimat o serie de fortografii din seara galei pe panouri și cartoane publicitare, fără aprobarea ei. În documentele depuse la tribunal, citate de TMZ, se arară că firma a creat o campanie la nivel mondial folosindu-se de imaginea, fotografiile și numele original Fiji Water Girl, în mod neautorizat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on


Kelleth Cuthbert, al cărei nume real este Kelly Steinbach, pretinde că nu a cedat niciodată companiei pentru care lucra drepturile de folosire a numelui ei de scenă (Fiji Water Girl), în ciuda faptului că reprezentanții acesteia au încercat să-l preia prin documente false și prin cadouri.

Reprezentanții companiei care produce apa îmbuteliată au reacționat vehement față de procesul deschis de modelul canadian. 

„După momentul din social media de după Globurile de Aur am negociat o înțelegere generoasă pe care a încălcat-o în mod ostentativ. Suntem convinși că vom câștiga la tribunal. De-a lungul istoriei noastre, am avut o reputație ireproșabilă în munca noastră”, au spus reprezentanții companiei.

Viața tinerei s-a schimbat radical după Globurile de Aur. După notorietatea câștigată în timpul galei, modelul canadian a început să primească oferte de lucru din partea mai multor televiziuni și case de modă.

Ne vedem marți, la FERMA!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies