Fiica lui Gheorghe Hagi a devenit o frumoasa domnisoara. La 17 ani, s-a lansat in cinematografie

Fiica lui Gheorghe Hagi a devenit o frumoasa domnisoara. La 17 ani, s-a lansat in cinematografie
Citeste mai mult despre: Gheorghe Hagi, filme, Kira Hagi,
Data publicarii: 05 Noiembrie 2013
Data actualizare: 05 Noiembrie 2013
In vara s-au terminat filmarile la scurtmetrajul de fictiune "Bucuresti, te iubesc!" - o poveste de dragoste dintre doi tineri adolescenti, care pe parcursul unei zile ajung sa descopere impreuna locurile frumoase din Capitala.

In rolurile principale au fost distribuiti actorii Kira Hagi (17 ani) si Rares Andrici (22 ani), amandoi la prima experienta cinematografica.

In ultimii trei ani, Kira Hagi a interpretat cateva roluri dramatice pe scenele din Bucuresti (Teatrul de Comedie si Teatrul Foarte Mic), iar Rares Andrici, proaspat absolvent al U.N.A.T.C. a primit deja doua premii pentru cel mai bun actor intr-un rol principal in cadrul Galei Absolventilor 2013, respectiv Zilele Teatrului Studentesc "In culise" (pentru rolul Katurian din spectacolul "Omul perna").

Din distributia filmului mai fac parte actorii Ioana Albu, Filip Ristovski, Laurentiu Banescu, Crina Semciuc si Bogdan Albulescu, cu participarea extraordinara a maestrului Dan Condurache.
 
Filmarile s-au desfasurat in locuri-simbol ale Capitalei, de la parcuri si cartiere frumoase, la interioare ale unor cladiri sau institutii, unele dintre ele uitate de public.

Acum, Kira se afla in cautarea unui nou rol, aratand ca intentiile ei de a deveni un nume mare in cinematografie sunt cat se poate de serioase.

Sursa: ProTV Magazin

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies