Fiica lui Meme Stoica, extrem de afectata: "Nu vei intelege niciodata valoarea unui moment pana cand va deveni o amintire"

Fiica lui Meme Stoica, extrem de afectata:  Nu vei intelege niciodata valoarea unui moment pana cand va deveni o amintire
Data: 10 Martie 2014
Teodora Stoica, fiica managerului Stelei, nu-si poate reveni dupa ce tatal ei a intrat la inchisoare.

Managerul clubului Steaua a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in "Dosarul transferurilor", iar fiica lui pare extrem de afectata de recentele intamplari.


Teodora a postat pe contul personal de Facebook mai multe mesaje si fotografii in care apare alaturi de tatal ei.

Mai intai, a publicat o fotografie in care Meme o tine de mana, pentru ca apoi sa incarce o alta imagine alaturi de Mihai Stoica, insotita de mesajul: "Nu vei intelege niciodata valoarea unui moment pana cand va deveni o amintire!"


 
Teodora a primit o multime de mesaje de sustinere din partea apropiatilor. Printre ei si Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, inchis si el in aceasta perioada: "Va doresc sa fiti puternici! Sunt alaturi de voi!", i-a transmis Andrei. 
 FULLSCREEN
Fiica lui Meme Stoica, extrem de afectata: "Nu vei intelege niciodata valoarea unui moment pana cand va deveni o amintire"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO