Fiica lui Mr. Bean este model, dar trebuie sa o vezi pe mama ei. Cum arata frumoasa sotie a lui Rowan Atkinson

Fiica lui Mr. Bean este model, dar trebuie sa o vezi pe mama ei. Cum arata frumoasa sotie a lui Rowan Atkinson
Data publicarii: 20 Mai 2017
Data actualizare: 20 Mai 2017
Cel mai celebru actor de comedie britanic nu s-a remarcat pentru aspectul sau fizic, ci pentru talentul sau actoricesc si grimasele sale irepetabile, dar sotia si fiica lui cu siguranta au fost inzestrate de Mama Natura la acest capitol.

Rowan Atkinson, celebrul interpret al personajului Mr. Bean, a cunoscut-o pe cea care avea sa-i devina sotie, Sunetra Sastry, la finalul anilor '80.

La momentul respectiv, Sunetra, fiica unui indian si a unei britanice, lucra ca make-up artist pentru canalul de televiziune BBC. In autobiografia sa, "The Fry Chronicles", colegul lui Atkinson din serialul "Blackadder", Stephen Fry, a marturisit ca, desi era gay, s-a gandit sa o invite in oras pe frumoasa Sunetra.

VEZI IMAGINILE CU EA AICI.

Rowan s-a indragostit insa in acelasi timp de ea si l-a rugat pe Fry sa faca schimb de make-up artisti, astfel incat sa o poate invita el la o intalnire. Si se pare ca comedianul a reusit sa o cucereasca pe tanara, deoarece in 1990 cei doi s-au casatorit in somptuosul restaurant The Russian Tea Room, din New York. Stephan Fry i-a fost cavaler de onoare.

Rowan si Sunetra au impreuna doi copii, dintre care o superba fiica de 22 ani, pe nume Lily. La fel de talentata ca Rowan, adolescenta pare sa aiba la randul ei un viitor in cinematografie, intrucat a aparut deja in doua filme: unul alaturi de tatal ei, "Mr.Bean’s Holiday" si unul pe cont propriu, "Tooth".

UITE CUM ARATA FIICA LUI MR.BEAN.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies