Fiul lui Will Smith, dezvăluire șocantă. Motivul pentru care pielea lui a devenit gri

Fiul lui Will Smith, dezvăluire șocantă. Motivul pentru care pielea lui a devenit gri
Citeste mai mult despre: Jaden Smith, vegan,
Data: 28 Septembrie 2019
Jaden, fiul lui Will Smith, pretinde că, din cauza dietei vegan, pielea lui a devenit gri.

Actorul de 21 de ani a renunțat, în urmă cu ceva vreme, să mai mănânce alimente de origine animală. Acum părinții săi, Will Smith și Jada Pinkett Smith, mărturisesc că a fost nevoie de intervenția lor, atunci când, din cauza nivelului scăzut de proteine, Jaden începuse să arate ”sleit de puteri”.

Citește și: Fiul lui Will Smith a deschis un restaurant ambulant cu mâncare vegană pentru oamenii străzii

Jada, mama lui Jaden, a dezvăluit în emisiunea sa de pe Facebook: ”Eu și Will am fost nevoiți să intervenim. Jaden este vegan, dar se vedea că nu beneficiază de suficiente proteine. Era, pur și simplu, epuizat. Arăta sleit, epuizat, nu era bine hrănit”.

Will (50 de ani) a adăugat că fiul său are cearcăne adânci și pielea diferită la culoare. ”Pielea sa căpătase o nuanță de gri. Ne-am făcut griji. Dar, acum, chiar arată mult mai bine”.

La ora actuală, Jaden urmează o dietă vegetariană în loc de una vegană, ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu consumă carne de animal, poate savura alte produse de originile animală, precum lactatele și brânzeturile. ”Nu am cea mai sănătoasă dietă. Mănânc de două ori pe zi, poate chiar și o singură dată”, a explicat Jaden.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și. Will Smith, regele instagramului

FULLSCREEN
Fiul lui Will Smith, dezvăluire șocantă. Motivul pentru care pielea lui a devenit gri
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO