FOTO. Roxana Ciuhulescu s-a dat cu tiroliana in Brazilia

FOTO. Roxana Ciuhulescu s-a dat cu tiroliana in Brazilia
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu,
Data publicarii: 08 Noiembrie 2011
Data actualizare: 08 Noiembrie 2011
Dependenta de adrenalina, reporterul special Roxana Ciuhulescu a profitat la maximum de calatoria in Brazilia si, printre multe alte activitati, care mai de care mai spectaculoase, s-a dat si cu tiroliana.

Am fost intr-un parc de distractii in varful muntelui, unde, de la 50 de metri am coborat pe franghie in albia unui rau, apoi ne-am dat cu tiroliana”, a marturisit foarte incantata Roxana.

Vedeta ProTv a fost invitata in Brazilia deoarece ProMotor a facut parte din juriul concursului „Cel mai frumos camion Scania”. In orasul Sao Marcos, considerat a fi capitala camionagiilor, are loc un eveniment anual total atipic pentru europeni. „In centrul orasului este amenajat un altar pe care stau preotii si vin toti soferii cu vehiculele la sfintit. Sao Cristovao este sfantul protector al soferilor si in cinstea lui chiar au ridicat biserici in forma de camion, cu altar sub forma de bord de camion”, a povestit Roxana.

Orasul Sao Marcos mai este cunoscut sub numele de Scania deoarece nu mai putin de 80% dintre camioane sunt Scania. Dupa ce a vizitat orasul si expozitia de produse traditionale, Roxana nu a ratat nici podgoriile din Sao Marcos sau fabrica Scania, unde a testat cele mai noi modele care au aparut de curand pe piata din Brazilia.

Profitand ca se afla in apropiere, Roxana a dat si o fuga pana in Sao Paolo, la muzeul fotbalului. „Acolo, mascota echipei Vasco da Gama, o fata foarte atragatoare, ne-a invitat in muzeu si ni l-a aratat pe celebrul Pele, adica altarul ridicat in cinstea fotbalistului care a marcat aproape 1300 de goluri, record neegalat inca”, a marturisit Roxana.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies