Fotografia care i-a pus în dificultate pe mulți internauți. Toată lumea se întreabă ce este

Fotografia care i-a pus în dificultate pe mulți internauți. Toată lumea se întreabă ce este
Citeste mai mult despre: Imagini virale, fotografie, internet,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 25 Decembrie 2021
Este un o floare, o ciupercă, un fel de mâncare sau o jucărie?, s-au întrebat mai mulți internauți la vederea unei imagini devenită virală pe Internet. Puțini au fost cei care au dat răspunsul corect. 

Un pescar din Rusia, pasionat de fotografie, a distribuit recent pe contul său de socializare o imagine cu o captură bizară pe care tocmai a pescuit-o din mare. Animalul marin se numește actinie sau anemonă-de-mare. Deși are aspectul unei flori, datorită tentaculelor, actinia este un prădător, care se hrănește cu zooplancton, midii, pești și creveți. 

Aceste animale nu au schelet. Funcția lor de susținere este preluată de cavitatea intestinală. De obicei, ele se găsesc fixate pe stânci și rar ajung în plasele pescarilor. Tentaculele lor au branhii veninoase. Deși anemonele marine sunt în mare parte otrăvitoare doar pentru prada lor, unele specii pot fi un pericol chiar și pentru oameni. Există peste 1000 de specii de actinii. 

La vederea imaginii, unii internauți au găsit o asemănare între animalul marin și personajul Kenny McCormick din serialul de desene animate South Park
 

Sursă foto: Instagram/ rfedortsov_official_account

Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!